Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonucu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonucu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Urazereninannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 115
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Urazereninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonucu
    Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 13:58
Hocam 35 yasinda bayanim. 1-2 hafta once atessi bogaz enfeksiyonu gecirmistim. Tahlil sonuclarimi degerlendirebilir misiniz?

Düzenleyen Urazereninannesi - 07 Haz 2024 Saat 14:07
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117387
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 18:51
Brusella, Frengi ve AIDS, NİYE bakıldı?
Anemi:Yok
Antibiyotik:Gerekmez.
Kan hastalığı:Yok.
Gripal bir hastalık geçirmiş veya geçiriyorsunuz. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Urazereninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 19:12
Enfeksiyon bölümüne tekrarlayan bogaz enfeksiyonu icin basvurmustum.Boynumdaki lenflerin ele geldigini soylediklerinde bunun  İki hafta once kafamda cikan kasintili kabuklu yaralardan( bunun yaglanmaya bagli oldugunu tahmin ettigimi de soylemistim) kaynaklanabilecegini  soylemistim. Ve suan balgamli öksürük sikayetim de vardi. Bunlardan herhangi biri icin istemis olabilirler mi?

Düzenleyen Urazereninannesi - 07 Haz 2024 Saat 19:13
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 19:19
Ya cahillik ya da sahtekarlık!! 
Türk doktorlarında bu "boyun lenfleri" takıntı halindedir!! Boynunda HER Lenf bezi olanda Lenfoma ararlar! 
Bu sahtekarlıkla iligi yüzlerce yazı yazdım onları okuyun. 
Öksürük vücudun savunma mekanizmasıdır. Sakın Türk doktor aklı ile öksürük kesmeyin.
Çok okumanız lazım. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Urazereninannesi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2024 Saat 19:42
Hocam sizi keşfettiğimden beri, elime telefonu alinca yaptigim ilk sey foruma girmek oluyor. Eskiden sosyal medyada takilirken artik sizin cevaplarinizi ve yazilarinizi okuyarak geciyor telefon basindaki zamanim. Keşke sizden ders alabilmek mümkün olsaydi da cok daha fazlasiini alabilseydik sizden. Bu vesileyle bilgilerinizi tecrubelerinizi bizlerden esirgemediginiz ve en onemlisi bunu karsiliksiz yaptiginiz icin size minnetarim. İyi ki varsiniz hocam.

Bu arada idrar tahlilini kendim istemistim. İdrardaki eritrosit varligi onemli olabilir mi? yanma ve agri gibi sikayetlerim yok çünkü.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2024 Saat 00:18
Hanımlarda belirli miktarlarda Eritrosit  çıkabilir. Tek başına ve bu miktarlarda bir analamı yok. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.