Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil ve d vitamini eksikliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil ve d vitamini eksikliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mercan2608 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mercan2608 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil ve d vitamini eksikliği
    Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 16:19
Merhaba hocam 123 cm 19,4 kg 6 yaşında kızım var. Geçtiğimiz cuma 40,2 ateş kusma ile devlet hastanesi acile gittik. Crp 14,4 çıktı. Ayrıca kansızlık öyküsü var mı dedi yok dedik eritrositlerin (?) Çapı küçük iyileştikten sonra bi çocuk doktoru görsün mutlaka dedi. Antbiyotik ateş düşürücü burun spreyi ile eve döndük. Ateşi günden güne azaldı ama hala genellikle akşamları 37,5-38 arası ateşleniyor. 12 gün geçtiği halde hala ateş az da olsa devam ettiği, eritrosit ve bu yaşa kadar yaşadığı burun tıkanıklığı, horlama, sürekli hastalık vb. bi kaç nedenle bi profa götürdük. Alerji ve çocuk immünolojosi uzmanı yıllarca tıp fakültesinde çalışmış bir hoca.Tahlil sonuçları çıktı Coledan D3 ilk ay 3 damla 2. Ay 2 damla nisana kadar 1 damla ve Agumentin s600. Bir de 40 derece ateşle gittiğimizde 14,4 çıkan Crp iyileşti diye düşünürken nasıl 76,53 çıkıyor. Tahlili yanlış olma olasılığı var mı yoksa yeni bir enfeksiyon mu? Eritrositlerin durumu nedir hiç anlamadım? D vitamini için doktorun tedavisi uygun mudır yoksa ampül mü içirmeliyim?
12 Kasım Tarihli Tahlil

21 Kasım Tarihli Tahlil

Düzenleyen mercan2608 - 21 Kas 2022 Saat 16:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 18:58
O doktorlarin; "senelerin doktoru" dahil tamami sarlatan.
1- Kiziniz 6 seneden beri hic Grip tanisi aldimi? Yoksa hepsine; Astim, Allerji gibi salak salak teshisler mi
 kondu?
2-  Sarlatan doktorlar yetmezmis gibi, bir de assagilik sahtekar Laboratuvar var! Pustlar, sirf basiniza isler
 acilsin diye  6 yas cocugunun kan degerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklarini' yazmislar. Dusuk gibi
gorulen BUTUN degerler normal. 
Bu; Sarlatan doktor-Sahtekar laboratuvar ikili cetesi senelerden beri halki bu sekilde dolandirirlar.  
3- Bunlarin tamami devlet tarafindan korunmaktadir. 
4- Senelerdir anlatiyorum; CRP, bakteriel enfeksiyonu GOSTERMEZ!!! Hucre yikimi olan her durumda
 (Virusler dahil) yukselirler. Sakin Turk Cocuk ve Aile hekimlerine inanmayin. 
Yazilarimi okuyun, orneklerini goreceksiniz. 
5- Cocugunuz, grip geciriyor. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
6- D vitamini asiri dusuk, oyle zuppe damlalarla duzeltemezsiniz. O damlalar, normal kimselerde D
 vitamin seviyesini muhafaza etmek icin kullanilirlar. Asla acik kapatamazlar, isterseniz kullanin sonra
 tekrar olcum yaptirin.
Ben olsam: Bu ay 1 tane, Aralik ayinda gene bir tane Dvit3 ampul verir, Subat ayinda olcum yaptiririm. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Kas 2022 Saat 18:59
Yukarı Dön
mercan2608 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mercan2608 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2022 Saat 21:27
Hocam bir de 21 aylık oğlum var. Bugün ona da kan tahlili verdik. Dünden beri onun da ateşi var. Kaç gündür burun akıntısı geniz akıntısı hapşırık ayrıca sürekli kulağını tutuyordu. Hemen illiadin damlattım. Kulak ağrısı falan kalmadı. Abladan grip geçti herhalde. Yıllardır okurum yazılarınızı. Ama genede her tahlilde fikrinizi sorarım muhakkak. Oğlumda da d vit eksik, aynı şekilde ampül ona da içirebilir miyim? Tahlillerinde herhangi bir sıkıntı var mı d vit dışında? Rahatsızlık verdim ikinci kere çok teşekkürler 🌹
21 Kasım tarihli tahlil

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Kas 2022 Saat 03:57
1- WBC dusuk, kesinlikle Viral enfeksiyon. Antibiyotik gerekmez.
2- Kulak agrilari; daima virus enfeksiyonlari sonucu olur. Iliadin damla kullanin. 
3- D vitamini asiri dusuk. Dikkat ediyorsaniz, artik eskiden yalan "Referans araliklari" yaziyorlardi, ne kadar
sahtekar olduklari ortaya cikinca, simdi isin dogrusunu bile yazmaktan utaniyorlar. Akillari sira, millete  bu
yaptiklari sahtekarlik unutuldugunda, dogrusunu yazarlar.
 Hemen 1 ampul Dvit3 icirin, 1 ay sonra tekrar icirin ve Subat sonu tekrar olcum yaptirip bana yazin.   
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.