|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
virgulay
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TAHLİLGönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 16:59 |
|
Merhaba Doktor Bey Oğlum 5 yaş 2 aylık.Oğlumun 1 hafta süren yoğun balgamlı öksürüğü ve 39 dereceye varan ve 1 gün süren ateşinden sonra 1 hafta bekledim ancak öksürük geceleri uyutmayınca kusmaları başlayınca dr gittik. Çok sık hastalanıyor bu yıl toplamda hep aynı şikayetlerden olmak üzere 5 defa makrol kullandık.Doktoru bu sefer altta yatan bir neden varmı diye tahlil istedi çıkan sonuçlardan anormal olanları değerlendirmeniz bana daha güven verecek. 12 SAATLİK AÇLIKTAN SONRA ALINDI ÇIKAN SONUÇ NORMALİ Kreatinin 0.55 0,72-1,25 Total protein 8.5 6,4-8,3 Kalsiyum 10.8 8,4-10,2 Fosfor 5.2 2,3-4,7 DEMİR 32 69-240 CRP + 1.90 0-0,5 WBC 10.58 HCT 41.7 PLT 413 130-400 MPV 6.9 7,2-11,1 İDRAR KİMYASI VE MİKROSKOPİSİ NORMAL, KAKA TAHLİLİNDE PARAZİT VE YOK SEDİM -60 : 38 0-20 İGE(Nefolometrik)+ 111 0-87 Doktor bey çocuğumun bu sonuçları gösterdiğimde İGE sonucu henüz çıkmamıştı ve makrolle ventolin şurup yazdı. WBC si yüksek değil deyince akciğer filmine ve crp ve sedim değerine göre yazıyorum dedi. 1-Makrolu ve ventolini kullanayımmı? 2- Ayrıca İGE sonucuna göre alerjik olabilirmi? Çünkü BALGAMLI öksürüğü artık benim kabusum oldu. 3-kalsiyum ve fosfor ve protein yüksekliğine göre çok yoğurt ve et yiyen oğlumda kısıtlama yapmam gerekiyormu 4-yılda 5-6 defa bu şekilde hastalanması normalmi? |
|
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2014 Saat 22:04 |
|
Alt tarafi; basit bir Grip geciriyor.. WBC cok dusuk,
CRP zaten dusuk, yapilan SAHTEKARLIGI COK ANLATTIM,biraz okuyun. Hicbir ilac vermeyin. Eriskin Referans degerleri yazilmis, Kalsiyum "referans Araligi"; 9.0-11.0mg/dL dir.. Eger, bu laboratuvar, doktorun bulundugu musessese icinde ise, "Cete kurmuslar" demektir.. Gozunuzu acin, bunlarin tumu sahtekar.. Cocugunuzda, tedavi gerektirecek HICBIR durum yok... sadece Grip geciriyor. Eski mailleri okuyun, bu konulari cok anlattim. |
|
![]() |
|
virgulay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 16:37 |
|
HOCAM YÜKSEK OLAN IGE 111 ÇIKMIŞ BU AÇIDAN BİŞEY YAPMAM GEREKİYOMU?ÇOCUK ALLERJİK OLABİLİRMİ ?HİÇ BURUN AKINTISI BİTMİYOR.BÖYLE OLUNCA DA ALTA İNİP BALGAMLI OKSURUK OLUYOR
|
|
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2014 Saat 20:17 |
|
O tahlilde yazildigi gibi, bir "Normal Deger" YOK...
IgE: Erkeklerde: 0-230 IU/mL Kadinlarda: 0-170 IU/mL dir.. Bu degerleri o Laboratuvar yetkilisinin gozune sokun... Tabii, bunlar hep cetelesmenin getirdigi sahtekarliklardir... Doktorlar, Laboratuvara boyle; "haybeden" hasta gonderirler, Laboratuvarda boyle "canak" rapor verir, doktorlar da bu MILLETE boyle giydirirler.. Yerseniz. |
|
![]() |
|
virgulay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Oca 2015 Saat 23:31 |
|
Hocam çok özür dileyerek araştırdıkca kafamı allak bullak eden soruyu sormak istiyorum. Kalsiyum fosfor ve protein fazlalığı paratiroid hormonu ile alakali olabilirmi? Kan değerlerini kontrol ettirmek ilerleyen zamanda gereklimi? Iyiki varsiniz Allah sizden razı olsun
|
|
|
yıldız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2015 Saat 07:44 |
|
Dedim ya!!! Bu sahtekarlar, "Cete" halinde calisiyorlar... Kalsiyum normal degerleri: 9.0-11.0 mg/dL dir..Sizde; hicbir deger anormal degil... Anormal olan o Sahtekar Laboratuvar.
Sahtekar doktor, anlasmali oldugu Laboratuvara, "haybeden" tahlil gonderir, Sahtekar Laboratuvar da, boyle hileli sonuclarla, doktorun, size KAZIK ATMASINA zemin hazirlar... Al gulum, ver gulum, ailelerde paralari bayilsinlar gulum!!! Anladinmi!!! Gidin, her iki sahtekarada benim soylediklerimi aynen soyleyin... Gorelim bakalim kendilerini nasil savunacaklar... |
|
![]() |
|
erenturker
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erenturker
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 18:57 |
|
Hocam ,
Oglum 4 yasinda , 16 kilo. gece oksurugunun ardindan sabah 1 kere kustu ve uyumaya basladi gece atesi 39 dereceye cikti.2 kere ates dusurucu verdik. 24 saati ara ara uyunarak cogunlukla uyuyarak gecirdi. sabah devlet hastanesine gittik atesi normale dondu idrar tahlili asagidaki gibi cikti 2-3 eritrosit keton 300 dansite 1025 ph 5 protein 30 glukoz normal bilirubin negatif lokosit negatif Urobilinojen normal nitrit negatif |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 23:16 |
|
Erkek cocuklarinda; Idrar Yolu Enfeksiyonu, OLMAZ. Bunu, doktorlada bilirler ama, isin "pustlugunu" yaptiklarindan bu sekilde; sizi kaziklamak icin, her turlu uc-kagidi yaparlar.
Tek istisnasi: Ya Sepsis olacak, bobreklere kan yolu ile mikrop gelecek, yada, doktorun kendisi kirli sonda sokarak, IYE yapacak. Yani, dunyada bir tek, Turk Cocuk doktorlari; kusan bir cocukta ilk olarak;IYE dusunurler.. Tabii, diger durumlarin fazladan "komisyon" getirecek halleri yoktur, o yuzden akillarina bile getirmezler. SAKIN, bir sey yapmayin, arkadan ishal gelecek, SAKIN ilac/Antibiyotik vermeyin. Hepsi kendiliginden duzelecek. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Oca 2015 Saat 23:18 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|