|
Tansiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 16:05 |
Kadir bey merhaba,affınıza sığınarak tekrar soruyorum.hakkinizi helal edin.ben 35 yaşında iki çocuk annesiyim.85 kıloyum boyum 1.60kilo fazlam var .ikinci gebeligimde yüksek tansiyon çıkmıştı.4 sene oldu doğum yapalı ara ara koldan ölçen digital tansiyon aletiyle ölçüyorum.bazen 145-85 falan çıkıyor ama hemen arkasından ölctugumde bi tık daha düşmüş oluyor.birde sağ koldan mi sol koldan mi olcmeliyim.12 nin üstü zaman içinde organlara zarar verir diyolar. Ilaç kullanımı gerekir mi.siz küçük tansiyon 10.un üstüne çıkmadığı sürece sorun yok demiştiniz.yuruyus ve diyetle kontrol altina alabilirmiyi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tansiyonunuz normal.. Sol kolda biraz yuksek cikar.
"12'nin ustu" denilen, kucuk tansiyor.!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|