Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tansiyon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tansiyon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tansiyon
    Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 16:05
Kadir bey merhaba,affınıza sığınarak tekrar soruyorum.hakkinizi helal edin.ben 35 yaşında iki çocuk annesiyim.85 kıloyum boyum 1.60kilo fazlam var .ikinci gebeligimde  yüksek tansiyon çıkmıştı.4 sene oldu doğum yapalı ara ara koldan ölçen digital tansiyon aletiyle  ölçüyorum.bazen 145-85 falan çıkıyor ama hemen arkasından ölctugumde bi tık daha düşmüş oluyor.birde sağ koldan mi sol koldan mi olcmeliyim.12 nin üstü zaman içinde organlara zarar verir diyolar. Ilaç kullanımı gerekir mi.siz küçük tansiyon 10.un üstüne çıkmadığı sürece sorun yok demiştiniz.yuruyus ve diyetle kontrol altina alabilirmiyi.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Haz 2020 Saat 18:35
Tansiyonunuz normal.. Sol kolda biraz yuksek cikar. 
"12'nin ustu" denilen, kucuk tansiyor.!! 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.