|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:58 |
hocam iyi gunler biz tatile gidecegiz 4 aylik bebegimin uyku duzeni su an cok guzel aksam9da uyuyor sabah 9da uyaniyor ben onu uyandirmadan biberon ile besliyorun geceleri. gunduzleri de hep ayni saatlerde uyuyor..sorularim sunlar
1- bu uyku duzeni tatile gidince ve donunce bozulur mu istemsiz olarak? biz ayni saatlerde uyutmaya calissak da ortam farkliligindan etkileniyor mu bebekler? 2- gunes kremi ne kullanmaliyim bir yandsn gunrsten faydalansin istyorm bir yandan da cildi zarar gormesn istiyorum 3- kac dakika gunese cikarmak iyi olur ? ve saat 11den once 4ten sonra mi cikarayim? Teşekkürler
Düzenleyen pnkllr - 02 Tem 2014 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Boyle luzumsuz islerle ugrasmayin.Okul zamanina kadar, cocugun kacta uydugu-uyandigi onemli degildir. Tatilinize gidin, keyfinize bakin.
2- SPF ihtiva eden, en dusuk krem bile olur. 3- Kumun ustune havlu sepip, bebegi gunes altinda birakmiyoruz. Devamli semsiye altinda kalsin. Denize (veya havuza) girip-cikarken, yururken aldigi gunes ona yeter.. Zaten, semsiye altinda kalacagi icin, saat onemli degil. |
|
![]() |
|
pnkllr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam tesekkurler. kac fator olmali 50 faktor mu 15 faktor gibi mi? en dusukten kastiniz faktor mu parasal olarak dusuk mu onu anlayamadim ondan sordum teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117853 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, sik sik suya girecekse, yuksek faktor sart degildir.. Faktor, koruyuculugu arttiran bir sayi degildir, etkili oldugu sureyi uzatan bir degerdir.
1SPF= Cilteki gunes etkisinin suresini bir misli uzatan miktar dir.. MISAL: 20 dakikada olusan renk degisikligini, 40 dakikaya uzatan factor, 1 faktordur. Zirt-pirt denize-havuza girenlerde,yuksek faktore hic gerek yoktur. Ben bunlari her yaz yaziyorum ama, okuyan yok maalesef. Halk bilincsiz oluncada, ilac ve kozmetik sanayii, bu sekilde isin cilkini cikarir ve size soyarlar.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Tem 2014 Saat 10:29 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|