Hocam merhabalar,
6.5 yaşındaki kızım 1.5 aydır sürekli grip.Tam geçiyor derken tekrar aktifleşiyor gribi.Bende hastalandım,malesef küçük bebeğimde grip oldu 125 günlük bebeğim.DR.a götürmeye korkuyorum 25 günlükken grip olmuştu ve doktor bronşiloit diye korkutmuştu bizi(erken doğduğu için 36 haftalık) yok yere.Dr.umuzu aradım aferin şurup sabah akşam 1 çay kaşığı verin dedi?ben vermek istemiyorum.
Burnu tıkalı,hapşırıyor,arada öksürükte oluyor.Tıkandığı için sadece kucağımda uyuyabiliyor.tonimer baby ile burnunu açık tutmaya çalışıyorum,belirli bir aralığı varmı?3 saatte bir ateşini ölçüyorum 35.7 yi geçmedi hiç.Odasını havalandırıyorum,sık sık emzirmekten başka yapabileceğim bir şey varmı hocam?kaç gün sürer?Benim bolca yediğim taze meyve ve suları sütümden bebeğe geçip fayda sağlarmı???Eczanelerde satılan nebülazötörlerden alıp kullanmamızı önerirmisiniz?sıcak buhar veren cihazlar.
DİPNOT:Hocam normalde dün aşıya gitmemiz gerekiyordu,gidemedik,yarın gideceğiz.Beşli karma,zatürre vs.Rotavirüs 2.ci dozumuz...Bu durumda aşı yapılması doğru olurmu?
Düzenleyen miss hugolina - 26 Kas 2013 Saat 19:58