|
Tek Burun Deliğinde Kanama |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
akasya2213
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı akasya2213
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tek Burun Deliğinde KanamaGönderim Zamanı: 12 Kas 2019 Saat 16:14 |
|
Hocam merhaba,
8 yaşında bir oğlum var. Dün gece uyandığımda oğlumun tüm yüzü ve yastığın bir bölümü kan içindeydi, kaldırdım yataktan detaylı bakınca tek burun deliğinde kanama olduğunu gördüm. Benim fark ettiğimde kanama durmuştu, kan kurumamıştı, tazeydi... Demek ki 1 dakika önce oldu ve kısa sürdü Daha önce de bir sefer aynen bu tabloyu yaşadık. 1. Tek burun deliğinden kanama olduğu için önemli olmadığını düşündüm. Haksız mıyım? Endişelenecek bir durum var mı? 2. Kaloriferler yeni yanmaya başladı, gerçi hep su koyuyorum üstüne. Eğer bu durum burnun kuruyup kabuk bağlamasından kaynaklanan bir şey ise her akşam burnunu nemlendirmek üzere bir krem vs.. kullanmam gerekir mi? Evetse bir ilaç ismi önerir misiniz? 3. Ne olur ne olmaz bir KBB'ciye gidelim mi? Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim. Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2019 Saat 19:19 |
|
Burnunu karistirmasin. Eski cevaplari okumadan sual sormayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Kas 2019 Saat 19:19 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|