|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
sozsoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Şub 2015 Saat 19:49 |
|
Tesekkurler
|
|
![]() |
|
sozsoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 21:47 |
|
Hocam oglum iyiye degil kotuye gidince bugun yeniden doktora gittik. Ates 38-39;arasi gidip geliyor. Oksuruk ve burun akintisi devam. Hiriltisi var. Kesik kesik minik nefesler aliyor. Cok halsiz 5gundur neredeyse ac yasiyor. Kan tahlili yapildi crp 1.30 cikti. Wbc 13.12 cikti. Dr klam.ks antibiotik ve ventolin surup verdi. Illiadin damla devan ates cikarsa calpol dedi. Orda 3kür ventolin buhar verdiler. Receteye yazdgi ventolin surubu aldim ama icirmedim sizin karsi oldugunuzu biliyorum. Nasil bir yol izleyelim? Ozellikle kesik kesik nefes almasina takildim ben.. bir de karnim agriyor diyor kendisi..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şub 2015 Saat 22:59 |
|
WBC: 13.12 olmasi, gecirdigi hastaligin, kesinlikle VIRUTIK oldugunun isaretidir. Turk doktorlari Virusleri ve atesli bir hastalikta; WBC dusuklugunun ne manaya geldigini bilmezler.
SAKIN; verilen hicbir ilaci kullanmayin. Insallah; Ventolin kullanimina bagli olarak, viruslerin Akcigerlere inmesi olusmamistir. Yoksa, hem atesli devre, hem hastalik devresi dahada uzar. |
|
![]() |
|
sozsoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2015 Saat 00:02 |
|
Yani bu ventolin buhar da mi zararli hocam? Deliricem sonunda bu doktorlardan. Ne zaman acile gitsek ventolin buhar veriyorlar... kesik kesik nefes alinca cok korktum nefes darligi gibi.. doktor da mikrobik dedi tahlil sonuclarina bakip. birseyleri ihmal etmekten korkuyorum acikcasi, doktorlara guvenemedigim icin her olasiligi kendim dussunmek zorunda hissediyorum. Hirilti ve kesik kesik sık ve hızlı nefes bu virütik durumdan mı?
Düzenleyen sozsoy - 08 Şub 2015 Saat 00:26 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Şub 2015 Saat 17:46 |
|
Once bir kendinize sorun..... Bir cocuk; NIye oksurur, niye bronslarda daralma olur??? Niye kusar, niye ishal olur, niye ates cikar???
Bakin, bunlarin HICBIRI hastalik degildir... Bunlar, vucudun savunma sistemleridir. Turk doktorlari hala 20.Asir oncesi doktorlugunu yaptiklarindan, bunlarin bir hastalik sonucu olarak, vucudun savunma kasti ile bunlari yaptigini bilmezler.. Hala; 20.asir oncesi gibi, bu arazlarla ugrasmayi ve ailelerin gozunu boyamayi tercih ederler, zira, Turk doktorlari HASTALIKLARI BILMEZLER... Esas hastaligin kendisini tedavi etmesini bilmedikleri icin, arazlari yokederek, Orta Cag sihirbazlari gibi, oksuruk ve hiriltili solunumu yok ederek, sizlere saklabanlik yapar, gozunuzu boyar, paranizi alirlar.. Birde, Turk halkinin boyle "Show" lardan, hokkabazliklardan cok hoslandigini goz onune alirsak, boyle tencerenin, boyle kapagi olmasida normaldir... Bir ucuz show ugruna cocuklar Hastanelik olmus, kimsenin umurunda bile degildir, aileler bile yapilanlarin dogruluguna inanmislardir... Varsa-yoksa, oksurugu kes, hiriltiyi gecir.. Sonrada buna; "Modern Tip" de.... Hadi canim sende.. Turk doktorlari once gitsinlerde: "Hastalik nedir?" "Hastalik arazlari nedir?" once bunlarin arasindaki farki ogrensinler.. Hastalik tedavi etmiyorlar... Arazlari gorunmez hale getirip, gozunuzu boyuyorlar.. O yuzden, hastaneler "Ventolin buhari" alan cocuklarla dolu... Aptali bu kadar bol olan bir memlekette bundan baska nasil tedavi beklenirki!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Şub 2015 Saat 17:48 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|