Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TEKRAR EDEN BRONŞİT:(((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTEKRAR EDEN BRONŞİT:(((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5273
Mesajın Direkt Linki Konu: TEKRAR EDEN BRONŞİT:(((
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2007 Saat 12:19

merhaba benal hanım,

HAFTAYA 12AYLIK OLUCAK OĞLUM VAR 15 GÜN ARAYLA İKİ KEZ BRONŞİT OLDU İLK SEFERDE ANTİBİYOTİK İĞNE VERDİ DR MUZ 8 TANE birde bronş açıcı bir şurup( bry..diye bir şurup)çok tıkanıktı göğsü aşırı hırıltı vardı ve bütün gece ağlıyordu iğneler çok iyi geldi fakat abimiz okula gittiği için sürekli hastalanıyor ve kardeşine bulaştırıyor hemen hırıltı başladı tekrar antibiyotik şurup verdi tekrar mukotik şurup ve bryancli şurup verdi 3 gündür içiyor fakat hala hırıltı devam ediyor nasıl koruyabilim ve 3 kez tekrarlarsa konikleşiyormuş doğrumu acaba, tekrar götürmelimiyim hırıltı devam ediyor çünküDisapprovegeçen sefer röntgen çekildi temiz çıktı.birde yün atlet giydir diyorlar sizce giydirmelimiyim alıştırmakta istemiyorum ama iyi gelecekse de giydiririm
çok teşekkür ederim cevabınızı merakla bekliyorum.sevgiyle kalınSmile
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ara 2007 Saat 01:17
Merhaba...
Bebeğinizin fizik muayene bulgularını bilmediğim için yorum yapmak istemem. Bunu hekiminize danışmalısınız.  Yün atlet giymek İzmir de çok yaygındır.Neden bilmiyorum???  Zararı olmayan bir şey.  Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.