Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrar eden kulak ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tekrar eden kulak ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sdoruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sdoruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrar eden kulak ağrısı
    Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 03:47
Hocam merhaba, 

Önceden de bu konuda sizden bilgi almıştım. Konuyu biliyorum aslında. Yeni olarak illadin fısfıs değil artık damla kullanmak daha mantıklı bunu verdiğiniz cevaplardan yeni öğrendim. Sormak istediğim konu kulağa su kaçtığında banyo yaparken az da olsa bu kulak ağrısına neden olur mu? Sanki hep bu tarz durumlardan sonra bu kulak ağrısı oluyor ve biz de aynı tedaviyi uyguluyoruz gibi. Teşekkür ediyorum. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117431
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 09:39
ASLA olmaz.... Ne banyoda ne denizde kulaga su kacmasi ile HICBIR sey olmaz! Tamamen Turk doktor 
uydurmasidir! Hadise, Oztaki borusunun Grip sonrasinda kapanmasidir, o yuzden de ASLA antibiyotik de 
gerekmez.
Bir tek istisnasi: Kulak zarinda kalici olarak delik olusmussa , o zaman kulagin korunmasi gerekir. 

Yukarı Dön
sdoruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sdoruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2024 Saat 15:26
Hocam çok sağolun. Siz su sonrası ağrı sadece kulak zarı delik olursa dediğiniz için okuldaki doktora otostop ile bakmasını rica ettim. Zarlarda sorun olmadığını ağrıyan kulakta (ki illadinden sonra azalma oldu) iç kulak değil dış kulak iltihabı olduğunu söyledi. Bunun için de siprugut kulak damlası kullanın dedi. Dış kulak iltihabı varsa kullanmalı mıyız? Ayrıca su kalmasıyla dış kulak iltihabının bir bağlantısı olabilir mi? Şimdi teşekkür ediyorum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 09:22
SAKIN, sakaın o sahtekara inanıp da kulak damlasını kullanmayın. Bunlar resmen PUŞT!!
 Kulakta su kalmaz!!! Vücut ısısı ile hemen buharlaşır.
Türk doktor zırvalarına kanmayın. Onlar sizin iyiliğinizi değil daha beter olmanızı isterler.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2024 Saat 10:16
Yukarı Dön
sdoruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sdoruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 10:06
Hocam çok sağolun. Son olarak anladığım kadarıyla dış kulak iltihabı da olsa illadine devam ediyorum. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 10:13
Meslek hayatım boyunca çocuklarda "Dış kulak iltihabı" görmedim. Devamlı kulağını kurcalayan yaşlılarda
 olur. Türk doktor palavralarına kanmayın. 
Kasten kulak damlası kullanmanız için uyduruyorlar.
Bu sayede iş büyüyecek ve uzayacak. Devamlı doktora taşınacaksınız en sonunda rezil edilmiş kulak zarı
yokedilmiş kulağa mikroşirürjik yöntemle suni kulak zarı ameliyatı yapılana kadar!

Yukarı Dön
sdoruk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı sdoruk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2024 Saat 10:16
Tamam hocam teşekkür ediyorum. Kolay gelsin. İyi haftasonları. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.