|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canan10 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2014 Saat 19:21 |
Merhaba Kadir Bey arkadasımın 7 aylık erkek bebeğinde(7.700 gr) ağız yaraları çıkıyormuş,beyaz beyaz pamukçuk gibi oluyor dedi, geçiyor gibi olsada sonra yine tekrarlıyor boğaza kadar yayılıyor mantar oluyormuş..Çocuk doktoru bu şikayetlere göre üniversite hastanesine gidin araştırsınlar demiş daha önce de soru sormakta aracı olmustum yine rica etti size sormamı iki ilaç ismi söyledi sanırım sürülenlerden tam anlayamadım gerekli ise tekrar sorarım bu yaralar neden oluyor ve neyapılması gerek acaba cevabınız için çok teşekkür ederim şimdiden
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta Pamukcuk olmaz..
Simdiki doktorlar son derecede cahil ve bilgisiz olduklarindan, sakin onlarin laflarina kanmayin. Bu aylarda gorulen hadise; agiz ici sathinin (mukozasinin) emme esnasindaki asiri surtunme sonucunda, hizla eskiyip dokulmesine baglidir, bunlara "yara" denilemez. Pamukcuktan farkli olarak; sildiginizde kanamaz, cocuk rahatsiz degildir, rahat emer. Ayricada, hicbir tedaviye cevap vermezler. Simdiki doktorlar cidden, acinacak durumdalar. |
|
![]() |
|
canan10 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabınızı ilettim Kadir bey bebek ağırlıklı olarak biberon ile süt içiyormuş ağzında yaralar olduktan sonra sütünü içerken birden burnundan geliyormuş ve hır hır hırıldıyormus bu ne ile ilgili olabılır belki de yaralarla ilgisi yok ama çocuk doktoru bogazda mantar oluyor ondan demiş bu burnundan içtiğinin geri gelmesi ve hırıltı nedir değerli vaktinizi alıyoruz çok teşekkürler arkadasım hep bu hırıltıdan şikayetçi en son hastanede bronşiolit tedavisi gördüler sonradan haberim oldu,genizeti 1 yasından önce belli olmaz demişler.Vücudunda mikroplarla savaşan hücrelerin sayısı az demiş çocuk hematoloğu, immuloji görsün demiş ben de bilgileri telefonla alıp buraya yazdım yazım yanlısı varsa kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazik, soyup-sovana cevirecekler.
Sakin; o "mantar oluyor" palavrasina kanmasinlar. Baslarina ne geldi ise hep luzumsuz yere cocuga verdikleri ilaclar yuzunden oldu. Benim yazilarimi mutlaka okusunlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|