|
tekrarlayan ateş |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tekrarlayan ateşGönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 00:43 |
|
hocam 22 aylık oglum geçen hafta ateşlenmiş 2 gün sürmüştü sadece ateş olmuştu,
sonra iştahsızlık hafif devam etti ama tam toparlandı derken 1 hafta sonra aynı gün tekrar ateşlendi bogazımda tek taraflı beyazlık gördüm. cumadan beri benim bogazım agrıyor öyle böyle agrı değil, yeniden bendekş virüsmü bulaşmıştır hocam, daha geçem ay zaturewn hastade yattıgı için antibotik verildi hee ay vermek istemiyorum doktora gitmeye gerek varm suan için geçem haftaki ateşinde gözleri çapaklmmkş kızarmış şişmişti,tobresed kullandık 2 gün geçince bıraktı ama yenisen başladı bende 5 güne tamamlak için yeniden başladım dogrumu yapmısım hocam diğer hastalıgo atamadı mo daha yeni bi virüs ü kaptı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2022 Saat 03:49 |
|
Eskiden her atesli/oksuruklu hastaya; Astim derlerdi, bu senenin modasi, Astim yerine Zaturre diyorlar.
Turkiyenin bu ahmak cocuk doktorlarina sakin inanmayin. Ne oldu da, Astim salgini(!) bitti de, Zaturre salgini(!) basladi? Bunlarin hepsi dolandirici, bunlara sakin inanmayin. BU assagilik sarlatanlar, asla Grip teshis etmezler. Eskiden Astim diyorlardi, simdi Zaturre. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Oksuruklu Hastaliklar tablosunu iyi inceleyin. Cok okumaniz gerekli.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|