|
tekrarlayan ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mar 2023 Saat 19:22 |
hocam 2 yaş erkek çocuk, burun akıntısı var salıdan beri, hafif kafası sıcak gibiysi ama genel durum iyi diye ölçmedim ateşi, perşembe gecesi ateşle uyandı çok ağladı surupla düştü birdaha da çıkması, cuma gayet iyiydi 3 gün illadni
dedğiniz gibi kullandım, onun dısında suan serum fiz sıkıyorum sadece, ama ctesi yani bugün yine hafif ateşli uyandı ögle uykusundan,1 gü arayla ateş olması normal mi hocam,hastalıgı atlamıyor oyuzden mi tekrar ediyor:((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120795 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates dusurmese idiniz, simdiye iyilesmis idi.
Ates dusunce bagisiklik sistemi tehdit ortadan kalkti zannedere, calismayi durdurur. Bir daha SAKIN ateslendiginde, ates dusurmeyin. Ates ve Havale ile ilgili makalemi, ilk sayfadaki yazarlar kismindaki listeden bulup, okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|