|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ilknur Hacisoftaoglu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilknur Hacisoftaoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 16:34 |
Merhaba Kadir Bey,
Oglum Aren 15 gun once bronsiolit olmustu. Ventolin ve Peditusla tedavi oldu. Şimdi tekrar grip. Korumak icin elimden geleni yaptim ama sanirim bakicisindan kapti. Hasta oldugunu anladiginda yaklasmadi ama gec olmustu galiba. Ne yapmamiz gerekiyor? Tekrar bronsiolit olmasindan korkuyorum, belki de oldu cunku nefesi cok hiriltili. Diger hastalik cok zor gecmisti ve 15 gun sonra tekrar neden hasta olmus olabilir? Bu sefer farkli bir grip virusu mu acaba? (Ben alerjik astim hastasiyim bu arada ve bunyem pek kuvvetli degildir). Cok tesekkurler. Iyi Calismalar.
|
|
![]() |
|
ilknur Hacisoftaoglu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mar 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ilknur Hacisoftaoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada kendisi 6 ay 25 günlük
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sizi aldattilar... "BRONSIOLIT", Gribin, Akcigerlere inmesi haline denir ve ASLA; Astim gibi, Ventolin ile tedavi edilemez...
Ister Grip olsun, ister Bronsiolit olsun, Peditus veya benzeri oksuruk kesicileri kullandiginizda, once "sahte" bir iyilik hali ve arkasindan daha beter oksuruklu devre gorursunuz... Her iki ilacin beraber verilmesi, bu doktorun niyetinin gayet kotu oldugunun gostergesidir.. Bu ilaclari kullandiginiz surece, bir turlu iyilesemiyeceksiniz, ve birdahaki gidisinizde size; Flixotide veya Nasonex gibi kortizonlu spreyleri baslayarak, daha beter tablolar yaratacak...Bu iki spreyi de, kestiginiz anda, hastanelik olacaksiniz, ambulanslarla hastanelere kosusturup; "Hava" alacaksiniz... Bana gelen mailleri okuyun. BU tuzaklara dusenlerin perisanliklarini goreceksiniz.. Verilen hicbir ilaci kullanmayin. Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Mar 2014 Saat 21:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|