|
Tekrarlayan bronşiolit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizera ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağu 2019 Saat 16:39 |
Merhaba hocam,
2 yaşındaki kızımı, grip sonrası geçmeyen hafif öksürükten dolayı doktorumuza götürdüm. Bronşiolit teşhisi ile ventasol verdi. Fakat geçen sene de bronşiolit geçimiştik. Çocuğumuzun alerjik bünyeye sahip olduğunu söyleyerek önlem amaçlı Zestra (4 ay) ve Cetryn (2 ay) kullanmamızı söyledi. Aksi halde geçirilen her bronşiolitin cigerlerin gelişimine zarar vereceğini söyledi. Çocuğumuzun sadece öksürüğü varken -iştahı, neşesi yerinde ve hiç ateşi çıkmadı- ilaç kullanmak istemiyoruz. Tekrarlayan bronşiolit çocuğun ciğer gelişimini etkiler mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119187 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam bir sahtekar!! 1- 2 yasindan sonra; Bronsiolit olmaz. 2- Bronsiolit; her ne kadar isim benzerligi olsa da, Astim veya Bronsit degildir. Viruslarin goguse inmis seklidir. Her hangi bir tedavileri yoktur, sadece destek tedavi verilir. Limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix yeterlidir. SAKIN o astim ve Allerji ilaclarini kullanmayin.. Sahtekarligin 3 Safhasi yazimi okuyun. Zaten, Turkiyedeki PUST cocuk doktorlari; Astim, Allerji ve Reflu'den baska hastalik ismi bilmezler. Bu pustlarin bir ozeligi de; ASLA Grip teshis etmezler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ağu 2019 Saat 20:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|