Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tekrarlayan dokuntuler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTekrarlayan dokuntuler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tekrarlayan dokuntuler
    Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 11:01
Durulu Günler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 11:08
Merhaba Kadir Bey,
26-27 ocakta siznle yazismistik kizmin (11 aylik oldu ) once gozlerinin altinda sonrada tum vucudunda dokuntuler isilik seklinde cikmisti
Siz de dokuntulu hastalik bile olsa bu yaslarda ilacla tedavisi yoktur demistiniz..dediginiz gibi de oldu iki gune kalmadan soldu gitti..ancak son 10 gundur once kaslarinda sonra yuzunde simdide tum vucuduna yavas yavas yayilan bi dokuntu var bu sefer soluk renkli bazilari kirmizi gene isilik gibi.
Yogurt yedirdgmde didak kenarlarinda noktacikalr oluyordu ben de keci yogurdu gectim kendim mayaliyorum..bir sey dokunuyor ama ne bilemiyorum..bazen keci yogurdunu yedirdigimdede dudak kenarlarinda kirmiziliklar oluyor..
Yumurta sarisindan olabilir mi?
Diyelim ki bunlardan oluyor ben israrla yedirirsem nolur?kizimn bagirsaklarina zarar mi veririm?bu dokuntuler devam eder mi? Yoksa zamanla bunye alisir mi?bu konuda icim hic rahat degil..sizin alerjiyle ilgili yazilarinizida okumus ve hala okuyan birisiyim..
Asla kalin giydirmiyorum uyurken terletmemeye calisiyorum..
Cok tesekkur ediyorum degerli vaktinizi ayirdiginiz icin
Sevgilerimle

Düzenleyen kirazbebek - 22 Şub 2016 Saat 11:17
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118394
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 18:36
"Keratosis pilaris" ... Bir tedavisi yoktur, 30'lu yaslarda kaybolur.
Kuru ciltlerde, bilhassa kisin daha fazla gorulur. Nemlendirici losyonlarin faydasi olabilir ama
iyilestirmezler.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 21:27
Hocam cevabiniz icin tesekkur ederim ancak bu aksam yedigi bi kac kasik keci yogurt sonrasi durum boyle oldu inekten sinra keci de biyle oluyorsa sut ve sut urunleri alerjisimi dmek oluyor bu nedir?devam etsem nolur?

Düzenleyen kirazbebek - 22 Şub 2016 Saat 21:31
Durulu Günler
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 21:31
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2016 Saat 03:15
Bu ayri bir konu... Zaten; Keratosis Pilaris, allerjik bunyelerde daha sik gorulur.
Bu Keci sutunun proteinine karsi olan bir allerjik  reaksiyon.
Normal sutten, evde mayalanmis yogurt deneyin. Bakalim onda da olacakmi??
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2016 Saat 15:44
Hocam tekrar merhaba kizmda normal yogurt yedigi zamanda buna benzer kizarikliklar oluyor gene yuzunde sert sert ozellikle yanaklarda ve cenede puturler var iki uc gundurde alninda isilik mi bilemedim kasiniyor yani anliycaginiz cesit cesit dokuntumuz var😔😕
Vucudundada bacaklarinda cikiyo offff hocam bu kadar cesitli dokuntuyu ve agiznkenarindaki kirmizi noktalari ciddiye almazsan inadina yogurt yedirirsem nolur yanlis mi yaparim bunlar birbirleriyle baglantili seyler mi?
Durulu Günler
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2016 Saat 19:24
Ustelemeyin.. Bir muddet bu tur gidalari vermeyin, 3-4 ay sonra tekrar deneyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.