|
Tekrarlayan hastalık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gülnaz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tekrarlayan hastalıkGönderim Zamanı: 18 Şub 2023 Saat 12:49 |
|
Merhaba Kadir Bey ilk hafif kuru öksürük vardi ve ardından üç dört gün yataktan kalkamicak şekilde hasta olsun ciddi bas ağrısı oldu benimle beraber oğlumda hastalandı ama daha hafif atlattı çok aşırı bir terleme ve sıtma da oldu sonra iyilestik derken bu sefer ilk oğlum boğaz ağrısı sonrasında birkaç gün yataktan kalkamadım ağır geçirdi bende de bu sefer boğaz kaşıntısı ile başladı beni de yatırdı yine ama ilk olduğu kadar ağır değildi yine aşırı terleme oldu ikimizde de sona doğru benim agizimda çok acı bir tat oldu.. şimdi tam iyilestik derken sanırım bir hafta geçti ben de yine kuru öksürük başladı tekrarlamasindan korkuyorum.. neden bu kadar sık tekrarladı ? Ne yapabilirim .. birde ateşlenme de oldu hele ki oğlumda 39.5 a kadar çıktı.. oğlum sekiz yaşında
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2023 Saat 18:44 |
|
Karar veremiyorsaniz, bir; "Kan Sayimi" yaptirip, bana yazin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|