|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kardelenk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kardelenk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Oca 2016 Saat 23:18 |
Hocam Merhabalar,
Aslında çok şükür bir rahatsızlığımız yok, ama ne zaman yoğun bir şekilde forumdaki cevaplarınızı okusam, size teşekkür etmek, hep teşekkür etmek geliyor içimden.. Oğlum 5,5 yaşında.. sayenizde şu yaşına kadar antibiyotiğin tadına dahi bakmamıştır.. evde sadece calpol bulunur.. o da tarihi geçer çöpe gider.. daha bebekken bir ara çok sık ateşlenirdi.. ama ateşini düşürmediğim içindir diye düşünüyorum, artık pek hasta da olmuyor senede 1 veya 2.. ki anaokuluna gitmesine ragmen... Önerdiğiniz doktorumuzdan da çok memnunuz.. zaten senelik kontrole gidiyoruz sadece.. kafama takılan sadece bir konu var, kendisine de danıştım.. size de sormak istiyorum en son 9 aylıkken kan ilacını vs bırakırken tahlil yapıldı.. başka da tahlil yapılmadı, drumuz da gerek görmüyor bu konuda ki fikrinizi öğrenmek isterim.. çok uzun oldu, kusura bakmayın... okuyan annelere de cesaret verir diye düşündüm.. :) size de çok çok teşekkür ediyorum... sayenizde çok şey öğrendim... Sevgi ve saygılarımla hocam... ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben, meslek hayatim boyunca, gunumuzun soytari doktorlari gibi ASLA, yok 6 aylik, yok 12 aylik "Kan Tahlili" gibi soygunculuklara tevessul etmedim, hicbir Laboratuvarla ortak calismadim, hicbirinden de komisyon almadim. Benim butun hastalarim, aynen sizin gibi cocuk buyuttuler. Hukumetin; sozum ona, "Saglik Reformlari" halka cok pahaliya malolacak!!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Oca 2016 Saat 03:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|