Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teşekkür
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Teşekkür

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bircanege Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bircanege Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Teşekkür
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2024 Saat 22:02
merhaba Kadir hocam ben sayfayı yeni keşfettim. Ben doktor değilim ama çocuk gelişimi okudum. Ve aynı zamanda bir anneyim hastanelerde içime sinmeyen çok şey vardı ve bunun üzerine bir çok araştırma yaparken sizi buldum. İnanın artık hastane tıbbına güvenemez oldum tahlil istediklerinde korkar oldum. Çocukta yada kendimde bir anormallik bulup tedavi edecekler diye. Lenf bezleri hakkında ki yazılarınız çok mantıklı geldi kaybolmayan lenf bezlerini bir hastalık olarak adlandırmaları hep soru işaretiydi bende ele gelmesinde hemen doktora gidin denmesi neymiş tek lenf bezi büyümesinde bile kanser yakalanabilirmiş. Aşırı teşhisler neden arttı artık daha iyi anlıyorum. Yıllardır migrenin var dedi bana hastane hekimleri ama bir nörolog emel Gökmen adı hayatımı değiştirdi. Vücut bir bütündür dedi ve baş ağrımın çene eklemi ve diş sıkma yüzünden olduğunu söyledi tedavi oldum çenem ve diş sıkma için ağrı kalmadı. Kimde bu yaklaşımla yaklaşmamıştı ağrılarıma. Ve çene ekleminin hemen altında hipofiz bezi var bu tedavi ile oranın kaplanması artacak ve kolay hamile kalacaksın dedi ve 7 yıl sonra olmayan çocuk oldu çene tedavisi sonrası hamilelik. Evet vücut bir bütündü ve oldu. Lütfen doğruyu söylemekten vazgeçmeyin. Sizlere ihtiyacımız var. Sevgiler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119334
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2024 Saat 02:27
  " Ve çene ekleminin hemen altında hipofiz bezi var bu tedavi ile oranın kaplanması artacak ve kolay
 hamile kalacaksın dedi "

Bir yanlislik olacak! Hipofiz bezi, beyinin, iki yarim kuresinin ORTASINDA bulunur. Cene eklemi ile bir
 alakasi yoktur!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.