|
Teşekkürler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ceren85 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 May 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 222 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ağu 2023 Saat 21:45 |
Hocam merhaba,
Forumda binlerce sorular ve yüzlerce konular+ sabitlenmiş konular var, ancak tek eksik size teşekkür etmek için ayrı bir konu/yer yani sabitlenmiş olarak olsaydı yeni üyeler konuları okumadan önce bizim teşekkürlerimizi ve neler yaşadığımızı ,sizin sayenizde çocuklarımızın nasıl iyileştiler okuyabilseler bence çok faydalı olacak. Bizim teşekkür mektuplarımiz forumda kaybolur Eminim benim fikrimde çok üye var, sadece teşekkür yazmak isteyenler çok kişi ister Her yeni üyeye buradan kısacası seslenmek istiyorum: Kadir beyi 2 sene önce tanıdık, çocuklarımız kaç kere hasta oldu sayısını sayamam, bitmeyen burun akıntısı,+ kulak ağrısı ya da öztaki borunun tıkanması+lenflerin büyümesi+ateş, kusma,ishal.... hepsini sizin yardımınızla antibiyotiksiz atlattık, hastaneye 1 kere bile gitmedik sabır ettik. 2 sene önce çocuğumuza alerji diye aylarca ONCE AIR verdik, ventoline verdik, astım dediler... bronşit dediler antibiyotik verdiler... Kadir bey sizin sayenizde bunlardan kurtulduk🙏 Iyiki sizi tanıdık! Iyi ki varsınız! Çok çok çok teşekkür ederim! Allah sizi başımızdan eksik etmesin.
Düzenleyen Ceren85 - 07 Ağu 2023 Saat 21:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118432 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler ederim.
Teşekkür için; sağ üst köşedeki "teşekkürler" linkini kullanabilirsiniz. Ayrı bir bölüm için; Haluk Bey ile görüşmek gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|