|
Tikler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2024 Saat 01:24 |
Merhabalar hocam, sizden iki konu hakkinda yardim isteyecektim.
1. Benim 4,5 yasindaki oğlumun yaklasik 2 yildir süren arada gecip arada tekrar eden tikleri var. Tikler; göz kirpma, derin nefes alma, kafasiyla sanki omuzuna dokunmaya çalışma, kaşlarini kaldirma, kaslarini catma seklinde sekil degistirerek nuks ediyor. Bir ara tirnagini da yiyordu. Ama ona hic karismadik ve kendiliginden bitti. Göz kirpma yüzünden göz muayenesine götürdüm. Sorun cikmadi. Derin mefes aliyor diye de muayene ettirdim. O yönden de sorun çıkmadı. Yani yaptiklarinin tik olduğuna eminim. İlk tikleri kulak enfeksiyonu sonrasi baslamisti. Tesadüf mu baglantisi olabilir mi hocam? Cunku sanki gribal enfeksiyon sonralari tikleri hortluyor gibi geliyor bana.Belki benim kuruntum da olabilir.Emin olamiyorum. Bir yerde beta sonrasi tik gelisebilecegi seklinde bir yazı okumuştum. Ondan soruyorum. 2. Ayrica yine bu oglumda extradan bir de dudaklara dokunma seklinde bir takinti var. İlk olarak 2 yaslarinda uykuya gecerken dudaklarimizla oynama seklinde baslamisti. Aslinda emdigi donemlerde bir gogusten emerken digeriyle de elleyerek oynuyordu hep. Emmeyi birakinca dudak ile devam etti bu aliskanligina sanirim. Ama Git gide siddeti artiyor. Artik gun icinde de gelip dokunmak oynamak istiyor. Stresli uzgun oldugu zamanlarda daha cok ihtiyac duyuyor buna.Guvenli ortamindan cikinca Cekingen bir cocuga donusuyor. Kendini rahatlatma araci olarak kullaniyor bence. Ama artik bunu biraktirmak istiyorum cunku rahatsizlik verecek seviyede yapiyor. Bazen kizmak zorunda kaliyoruz, o derece. Bu konuda nasil bir yol izlemeliyim hocam? İlac kullanmam gerekir mi? Dip not: Oğlum 2,5 yasindayken abi oldu. 4yasinda da krese basladi. Bunlar da etkili olmus olabilir mi ?
Düzenleyen Urazereninannesi - 21 May 2024 Saat 02:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir Çocuk Psikiyatrisi görsün.
|
|
![]() |
|
Urazereninannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Urazereninannesi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki hocam cok tesekkurler. Hemen bugun ileri bir tarih icin randevu aldim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|