Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tırnak kestirmeme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtırnak kestirmeme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Konu: tırnak kestirmeme
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2010 Saat 16:21
merhabalar özlem hanım.
kızım 30 aylık.yaklaşık 4-5 aydır ayak tırnaklarını kestirmiyor bize.daha önceleri ağlıyordu fakat zorda olsa boğuşarak kesebiliyorduk.ama şimdi oda yok.daha lafını bile edince başlıyor ağlamaya.oje sürmeyi çok seviyor.keselimde oje sürelim diyorum kabul etmiyor.yanında kesiyorum görmesini istiyorum.ben korkuyorum deyip kaçıyor.hatta ayağından çoraplarını bile çkartmıyor kimi zaman...nasıl bir yol izlemeliyim.teşekkür ederim ilgi ve alakanıza...
Yukarı Dön
zeytincin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 216
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2010 Saat 13:52
Hocam bizde de aynı sorun var.Benim oğlum ise 22 aylık ve "berra" nickli arkadaşla aynı sorunları yaşıyorum.Artık tırnaklar uzuyor, kıvrılıyor yada kırılıyor ama bir türlü kestirmiyor.
Bu nedenle ben de cevabınızı dört gözle bekliyorum.
Teşekkürler.
Yukarı Dön
berra Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 178
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2010 Saat 22:46
özlem hanım araya soru karıştı ve benim problemimi farkında olmadan atladınız sanırım.
yardımcı olursanız sevinirim...
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2010 Saat 17:46
bazı çocuklar tırnaklarına kesinlikle dokundurmak istemiyor, vucudundan bir parça alınmış duygusu yaşayabiliyor. bazen manikür yapar gibi tırnakları suya batırmak, törpü yapmak(kız-erkek fark etmez)sonrasında dibinden değil de çok az kesmek işe yarayabiliyor. kestikten sonra kremlemeyi, el masajı yapmayı unutmayın. bu bir süre sonra eğlenceli bir tören olabiliyor
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.