Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - TONSİLİT
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTONSİLİT

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ECRN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: TONSİLİT
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2012 Saat 22:51
benim kızım 12 aralık 2010 doğumlu 21 aylık boğaz enfeksiyonu yoğun olarak yasamaktadır.babası da ben de çocukken boğaz enfeksiyonu yaşamışız. ayrıca ben penisilin tedavisiyle geçiriyordum babamızda bademcikleri alınmış. ben de tedirgin oluyorum çok çabuk hasta oluyor ve ateş çok yüksek oluyor. 39.3 ü görüyoruz. bu konu hakkında bilgi verirseniz memnun olucam. ayrıca kızım çok zor günler geçiriyor 2 yaş sendromu dedi psikolog evde mutlu olmuyor sürekli dışarda gezmek çocuklarla oynamak istiyor aksam 21:00 e kadar dısardayız.ben çalışan biriyim ayrıca eşim doğuda görev yapıyor tüm sorumluluk bende hava soğuyunca nasıl içeride olmayı öğreticem.
vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim saygılar...

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119612
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2012 Saat 03:24
1-Her ateslendiginde antibiyotik verildi ise, isiniz zor demektir. Eski mailleri muhakkak okuyun.
2- Hava sogudugunda , diger cocuklar evlerine gidecekleri icin oynayacak cocuk bulamayacak. Mecburen evde vakit gecirmesini ogrenecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.