|
Tonsillit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 May 2024 Saat 11:58 |
Hocam 3 yaş kız çocuğu bir haftadır ses kısıklığı yutmada güçlük ve geniz akıntısı var sabah iyice gitti sesi aile hekimine gittik kriptik tonsillit dedi tüm bademcik beyaz beyaz nokta dolu antibiyotik verelim dedi kabul etmedim kovdu beni muayeneden nasıl tedavi edilecek bu çocuk dedi..ateş halsizlik ağız kokusu yok antibiyotik geçmişimiz yok ne yapalım şimdi özel hastaneden randevu aldım ona gidicez ama biliyorum oda antibiyotik diyecek ama siz ateşi ve ağiz kokusu olmayan cocuga antibiyotik verilmez diyorsunuz nedir bu tonsillit tedavisi ballı limonlu su yaptım ıhlamur verdim dökülsün diye elma ve ekmek te yiyor bol bol sıvida aldı ama yok hergun daha fazlalasiyor şimdi bana anlamsız testlerde yaptıracaklar sizin tonsillit için tedaviniz nedir lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117557 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu salaklara inanmayin. Bademcik diyemese idi, "-Kulagi kirmizi!" der gene antibiyotik yazardi.
Tek basina, izole "tonsillit" OLMAZ! Dili pasli, yuksek ates, pis agiz kokusu da beraberinde olur. Ates yoksa zaten bosuna konusuyorum!! Bu geri zekali ahmaklara gitmeyin.
|
|
![]() |
|
Guldenergin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Yanii ne yapalım hocam nasıl bi tedavi uygulayalım 5 gün oldu ballı limonlu su ıhlamur udi hindi yağı bol sıvı alımı hepsini denedik geçmedi daha..ne kullanalım ne yapalim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117557 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" udi hindi yağı" Bu NE?? Boyle sacma sapan islerle ugrasmayin.
Siz viral hastaliklari herhangi bir ilac veya boyle zirvaliklarla gecirebileceginizi mi saniyorsunuz?? Viruslarin belirli sureleri vardir. Bu sureler tamamlanmadan ASLA duzelme olmaz. Ondan sonra da, bir umit boyle sarlatanlarin kurbani oluyorsunuz. Ben NE DERSEM, onu uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldenergin
Uygulamam için birsey demediniz ki hocam eski yazılarda baktım..nasil tedavi edilir ne yapalım diye sizden cvp bekliyorum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hayret bir sey!!! Bulamadiniz ha!! 20 seneden beri arlatiyorum..
Oksuruk oldugunda;Limonlu bal verin, burnu tikarirsa, 10'ar damla Serum Fiz. damlatin Geca basucuna 2 damla ColdMix damlatin. Sakin ates dusurmeyin, antibiyotik vermeyin, En muhimi SAKIN Turk cocuk doktorlarina gitmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|