|
Toz karsi ve ev akarlar Alerjik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gamzettopal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2022 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzettopal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2022 Saat 16:07 |
Merhaba hocam kizim sürekli her sabah kalktığında hapşırıyordu burun akıntısı oluyor bende doktora götürdüm alerji test yapıldı Toz karsi ev akarlarina karsi alerjisi çıktı n-cort burun sprey verildi 1 sene boyunca kullandık şimdi size gece öksürüğü başladı geceleri sürekli öksürüyor tekrar doktora gitti bize solunum test yapıldı ve Avamsy burun spreyi ve ONCEAIR 5MG verildi 3 ay kullan gel ama içim hiç rahat değil ne yapmalıyım bilmiyorum bu arada kizim 6 yaşında
Düzenleyen Gamzettopal - 25 Kas 2022 Saat 17:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
N-Cort; bildigin kortizon! Hicbir allerjiyi tedavi etmez, sadece sagladigi sahte iyilik hali ile aileleri kandirir.
1 aydan fazla da KULLANILMAZ! SAKIN verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Bu sarlatan doktor, cocugunuza 6 seneden beri hic Grip teshisi koydu mu? Koymazlar! Grip icin yaziklarimi okuyun ve uygulayin. |
|
![]() |
|
Gamzettopal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kas 2022 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gamzettopal
Çok teşekkür ederim hocam allah razi olsun uygulayacağım ama yazdıklarınız bulamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118865 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Forumdaki soru-cevaplari bugunden geriye giderek okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|