|
trigonosefali |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2022 Saat 00:52 |
hocam trigonosefali teşhisi konulan bebek ameliyat ettirilmeli mi çünkü beyin cerrahlar ikiye ayrılmış durumda kimisi estetik ameliyat aileye kalmış diyor kimisi de kesinlikle ilerde zeka geriliği olma olasılı ile ameliyat diyor sizin bu konu hakkında düşünceniz nedir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
RESİM GÖNDERİN.
Onun diğer adı: Kleeblatschadel Sendromu'dur. Digital ortamdaki resimlere bir bakın. Ondan sonra konuşalım. Ben Türk doktorlarının teşhislerine hep şüphe ile yaklaşırım.
|
|
![]() |
|
hifahatun ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Tem 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Hocam video gönderdim resimde göndereceğim fakat resimde çok belli olmuyor sizin kleeblattschadel sendorumunu netten baktığım resimlerde yonca yaprağı yazıyor ve o görüntüler çok kötü bizimkinde sadece burundan alnına doğru çıkıntılı kemik var bebekken daha belirgindi ve sakaklarinda iki parmagimiz girecek kadar boşluk vardı Allah'a şükür şimdi sakaklarda o kadar boşluk kalmadı ve btsinde trigonosefali görünümlü yazmış en son sonuç kısmına da trigonosefali yazmışlar isterseniz sonucu gönderebilirim Şu anda 9 aylık erkek bebek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117438 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hiç alakası YOK! Zaten bunların ne MAL olduklarını bildiğim için, kasten size o resimleri görün dedim!!
9 aylık "Baş çevresi": 45.5cm dir!! Sizin çocuğun baş çevresi ne kadar?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
9 Ay 10 günlükken baş çevresi 46.5 idi. Hocam bizimki nedir o zaman burnundan alnına dogru o kemik çıkıntısı. Kafa yapısında hakikaten bir değişiklik var ama bu nedir hocam.
Düzenleyen hifahatun - 26 Ağu 2022 Saat 23:09 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Trigonosefali değil. Kim uydurdu ise!
Bazı kimselerde kafa bu şekilde olabiliyor. Sağlığına veya zekasına hiçbir olumsuz etkisi yoktur, yapılması gereken bir şey de yoktur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hifahatun
Doğduğunda çocuk dr u alında çıkıntılı kemik ve kafa şekil bozukluğu var dedi nöroloji ye götürün dedi nöroloji doktoru fiziksel muayeneleri normal alnındaki çıkıklık için mr ve bt istendi bt sonucu trigonosefali çıkınca beyin cerrahına yönlendirdiler Ege Üniversitesinde bayan hoca ön sütur kapanmıs trigonosefali dedi beyne zararı yok ama estetik yönden isterseniz ameliyat yaparız dedi Kayseri Erciyes Üniversitesinde prof dr gösterdik ama sadece adı prof olmuş kendisi olamamış içeri girer girmez metopik sütur sinoztos dedi hemen ameliyat dedi ben konuşunca karşısında bak kaç yıllık tecrübem var sonuçlarınıza bile bakmadım dedi bende ısrarla sonuçlarına bakmasını ve beyin basıncını ölçmesini istedim ölçmeme gerek yok görüyorum işte çocuğu dedi ilerde çocuk zekası gelişmez felan bir sürü olumsuz şeyler söyledi çok az zamanınız kalmış zaten (1yaşına kadar) hemen ameliyat deyip eşimi ikna etti basıncını ölçün dedim ısrarla ölçmedi ameliyat ettirmiyorum deyip çıktım odasından hocam şimdi benim gibi trigonosefali tanısı konulan kişilerin nette kurduğu grup var ve hepsinin görüntüsü benim oğlumla aynı bunların içinde çoğu ameliyat yaptıranlar var çünkü bazılarına estetik dediler ilerde sosyal hayatı için önemli deyip annelerin yumuşak yerlerinden vuruyorlar kimileride ilerde zeka geriliği olur görme sorunu olur dedikleri için ameliyat yaptırdılar çocuklarının görünümü benim oğlumla bire bir aynı trigonosefaliyle alakası yok dediniz hocam onca çocuk ameliyat oldu benim gibi birçok anne var hocam ne olur bu trigosefali hakkında daha da bilgilendirin hocam çok teşekkür ederim hocam iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
İsteyen, digital ortamda araştırma yapabilir.
Hatta; Netflix'de; "Better call Saul" diye bir dizi var. Oradaki iri-yari zenci koruma (Huel) nın da kafası bu tip. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|