|
Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Pürneşe 88 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2024 Saat 16:34 |
Hocam selamlar, ben hiriltili öksürük şikayetiyle doktora gidince şunları verdiler ama 2 gün gecedir uyutmayan öksürük balgamli hiriltili, aksef 500 oksabron 120 erdobil 300 bricanylduo1.5 mg ve wbc10.16 crp36.5
Maalesef bunları kullandım çünkü gece gündüz sürekli oksuruyordum 4 gün sonunda ates de eklendi akşamları ve bugünkü sonuçlar da şöyle 1/2 saat sedim 19 1 saat sedim 57 crp 88.6 wbc 9.93 ve ben 7 gün ve gecedir sürekli öksürüyorum uyuyamıyorum bugun su ilaçları yazdı geçmezdi hastaneye yapabilirsin dedi koyduğu teşhis de bronşit ve zatürre imiş ilaçlar şunlar fixhaler 12mcg 500 mcg MOXAI 400MG ZIMAKS Bende tasikardi var bu ilaçları söylememe rağmen yazdı. Hocam ne olur bana bir şey söyleyin içmedim henüz hiçbir ilacı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC:10.16 ve görüyorsunu antibiyotik vermekten asla çekinmiyorlar!
Bu tür ilaçlar, benim "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımda anlattığım ilaçlardır! Bu sayede kendiliğinden iyileşecek olan Gripler, daha ağır hastalıklara dönmekte ve daha uzun sürelerde iyileşmektedirler! Ondan sonra da: "acaba niye iyileşmedi" diye Röntgenler, bağışıklık testleri, Kültürler, artık ellerinde hangi cihazlar varsa, hepsini uygularlar! Doktorların tamamına "güvenilmez" demek hatalı olur. Çok şükür, henüz Cerrahi branşlarda, bilhassa Beyin, Kalp Cerrahisi, Kardiyoloji, Göz, Kadın-Doğum'da yozlaşma yok. En dikkat etmeniz gereken branşlar: Çocuk, KBB, Nöroloji, Endokrin ve Allerji dir. |
|
![]() |
|
Pürneşe 88 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mar 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Hocam çok teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu yozlaşmanın sebebi nedir derseniz:
Mevcut hükümetin, BÜTÜN sağlık kuruşlarının; yabancı Finans Kuruluşları tarafından satın alınmalarına olanak sağlamış olmasıdır. BU kuruluşlar da babalarının hayrına bu yatırımları yapmadılar!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Çocuğuma antibiyotik vermeyeceğim dememe rağmen olsun ben gene de yazayım deyip yazdi doktor, bu başka seviye ... devlet hastanesi de aynı özel de perişan aynı....iyi ki varsınız.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Ha bir de eczaci sorunsalı, gece için dedigi ilac halusinasyon gorduruyormus, çarpıntı da yapıyor bas donmesi de dedi
:) 1 paket sigara içiyordum 3 5 taneye düşürdüm bu muhteşem oldu 3 5 sigara hakkında ne dersiniz ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Devlet hastanelerinde halkı değil, devleti dolandırıyorlar!
Bu rezil "Performans" adı altında yapılan ödeme şekli doktorları ahlaksızlaştırdı. Sigaraya gelince: ideali hiç içmemek.. Bırakamıyorsanız, en aza indirmeye gayret edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Pürneşe 88
Çok teşekkürler hocam, sevgi ve selamlarımla...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|