Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Pürneşe 88 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Turkiye'de doktorlara neden güvenemiyoruz
    Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2024 Saat 16:34
Hocam selamlar,  ben hiriltili öksürük şikayetiyle doktora gidince şunları verdiler ama 2 gün gecedir uyutmayan öksürük balgamli hiriltili, aksef 500 oksabron 120 erdobil 300 bricanylduo1.5 mg ve wbc10.16 crp36.5
Maalesef bunları kullandım çünkü gece gündüz sürekli oksuruyordum 4 gün sonunda ates de eklendi akşamları ve bugünkü sonuçlar da şöyle 1/2 saat sedim 19 1 saat sedim 57 crp 88.6 wbc 9.93 ve ben 7 gün ve gecedir sürekli öksürüyorum uyuyamıyorum bugun su ilaçları yazdı geçmezdi hastaneye yapabilirsin dedi koyduğu teşhis de bronşit ve zatürre imiş ilaçlar şunlar fixhaler 12mcg 500 mcg MOXAI 400MG ZIMAKS 
Bende tasikardi var bu ilaçları söylememe rağmen yazdı. Hocam ne olur bana bir şey söyleyin içmedim henüz hiçbir ilacı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 09:03
WBC:10.16 ve görüyorsunu antibiyotik vermekten asla çekinmiyorlar! 
Bu tür ilaçlar, benim "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımda anlattığım ilaçlardır! 
Bu sayede kendiliğinden iyileşecek olan Gripler, daha ağır hastalıklara dönmekte ve daha uzun sürelerde
 iyileşmektedirler! 
Ondan sonra da: "acaba niye iyileşmedi" diye Röntgenler, bağışıklık testleri, Kültürler, artık ellerinde hangi
 cihazlar varsa, hepsini uygularlar!

Doktorların tamamına "güvenilmez" demek hatalı olur.
Çok şükür, henüz Cerrahi branşlarda, bilhassa Beyin, Kalp Cerrahisi, Kardiyoloji, Göz, Kadın-Doğum'da
yozlaşma yok.
En dikkat etmeniz gereken branşlar: Çocuk, KBB, Nöroloji, Endokrin  ve Allerji dir.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 09:30
Hocam çok teşekkürler Smile
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 10:03
Bu yozlaşmanın sebebi nedir derseniz:
Mevcut hükümetin, BÜTÜN sağlık kuruşlarının; yabancı Finans Kuruluşları tarafından satın alınmalarına 
olanak sağlamış olmasıdır. BU kuruluşlar da babalarının hayrına bu yatırımları yapmadılar! 

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 10:13
Çocuğuma antibiyotik vermeyeceğim dememe rağmen olsun ben gene de yazayım deyip yazdi doktor, bu başka seviye ... devlet hastanesi de aynı özel de perişan aynı....iyi ki varsınız.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 10:30
Ha bir de eczaci sorunsalı, gece için dedigi ilac halusinasyon gorduruyormus, çarpıntı da yapıyor bas donmesi de dedi
 :) 1 paket sigara içiyordum 3 5 taneye düşürdüm bu muhteşem oldu 3 5 sigara hakkında ne dersiniz ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 13:35
Devlet hastanelerinde halkı değil, devleti dolandırıyorlar! 
Bu rezil "Performans" adı altında yapılan ödeme şekli doktorları ahlaksızlaştırdı. 

Sigaraya gelince:  ideali hiç içmemek..
Bırakamıyorsanız, en aza indirmeye gayret edin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Pürneşe 88 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2024 Saat 14:45
Çok teşekkürler hocam, sevgi ve selamlarımla...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.