|
Üst damakta sivilce gibi kizariklik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2021 Saat 03:30 |
Kadir bey merhaba,sorunlu bi dişim var arada diş etim şişiyor.agri yapiyor. Ve son 2 aydır arada şişip arada sönen kırmızı mercimek tanesi büyüklüğünde bi şişlik var üst damağımda .internete yazınca karşımıza çıkanlar malum.damak kanserinden kalp zarı iltihabına kadar.size danışmak istedim.ne olabilir ne yapmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dis kokunuzde bir 'abse' olusuyor. IYI bir Dis doktoru, tercihen bir Dis Hekimligi fakultesi'nde gosterin.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Durum vahim yazıyor internette aratınca .cok korktum bütün gece uyuyamadım. Tedavisi antibiyotikle mi olucak.tehlikeli bi durum mu sizce. Hakkınızı helal edin lütfen. Evhamliyim biraz sizin sayenizde rahatlıyorum iyi ki varsınız
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemem. Bir Dis hekimi gorsun. Internetteki yazilara takilmayin, onlar daima sizleri korkutmak ve doktorlara
kosusturmaniz icin yazilmistir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|