Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyanıkken emmiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyanıkken emmiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 11:38
boyu 3-4 cm uzadı 1 ayda.ama kilo dediğim gibi.yalnız şunu gözlemledim,özellikle 2 gecedir bebeğim 1,5 2 saatte bir acıkıp uyanıyor.bu bebek 3-4 hafta öncesinde uyandırmasam 5-6 saat uyuyordu,acıkmadan,ya da ağlamadan.ama 2 gecedir sürekli aç olduğunu düşündürttü yaptıkları.uykuluolduğundan, güzel çekemiyor sütü tabii.sütüm de ya iyi çekemediğinden ya da stresten azaldı.çok üzülüyorum çocuğun haline.bebekler bu adet gördükten sonraki süte alışırlar mı acaba?kadir bey katılara geçme,bekle diyor.yalnızca süt teklif et diyor.çok zor bir karar.
Yukarı Dön
frezya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 19:32
Canım biz de yasadık aynı sorunları 15-20 gün kadar önce, önce tek meme ile basladı inadı sonra öbür memeye de yaptı, göğüslerim şişti apse yaptı, sagdım sagdım göğüsleri indirdim öyle vermeyi denedim, karanlık odalara kapandım, pes etme canım gececek insallah, cok üzülüyorsundur iyi bilirim ama gececek pes etme sen...
Yukarı Dön
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2010 Saat 22:13
evet,inşalah geçer.ama sütüm azalıyor üzülünce,arındıramıyorum zihnimi.senin geçti mi frezya.bebeğin emiyor mu,ve ne kadarlık bebeğin.
Yukarı Dön
frezya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 23
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2010 Saat 14:44
Canım su an gecmiş durumda, dua ediyorum insallah bir daha olmaz diye, ara ara göğüslerim cok dolunca yine yapıyor, kücültüyorum öyle veriyorum, cok gelince sinirleniyor almıyorlar, duş jeli dahi kullanmaz oldum eskisi bitmişti yenisinin kokusuna mı huylandı diye, vitamin kullanıyordum onu da bıraktım, denemediğim kalmadı, benim oğlum 4 aylık canım, sen de aklına ne gelirse dene pes etme, insallah düzelecektir canım
Yukarı Dön
snowpea Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 09:50

Kafana hiç takma sevdays1, o zaman gerçekten sütün daha da azalır. Bebeğin tamamen kendi tercihi bu. Sen geceleri özellikle 2-3 saatte bir o kalkmadan onu emzir. GÜndüz de uyur uyumaz emzir, bu şekilde devam et. Adet gördükten sonra da sütünü alacaktır merak etme. Ama yine uyurken alabilir. BUnları kafana takma. Allah daha büyük sıkıntı vermesin. Biliyorum çok canın sıkılıyor ama geçecek bu günler sonra unutacaksın Wink Boyu uzasın, kilosu çok artmasa da olur, emin ol o gıdasını alıyor

Yukarı Dön
sevdays1 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 21:28
arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ediyorum.artık daha iyiyim,bebeğim hala uykuda emiyor yalnız.ama kafama takmamayı başardım.aç olsa anlarım mutlaka.gündüz uyuduğu an dayıyorum memeyi,gece de aynen 3 saatte bir uyanmadan veriyorum,geceleri bazen  saatte bir bile kendisinin memeyi istediği oluyor,gözünü yumup emiyor.bazen "istemiyorum,yan cebime " hesabı yaptığını bile düşünüyorum.Winkçünkü daldığı an ben memeyi verince gözünü açıp ağzına alıyor memeyi ve sonra yine gözünü yumup emmeye devam ediyor.aç değilse açmıyor ağzını.buna da razıyım şimdilik.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.