|
Uykuda emerken kafa titretme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nobahari ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2023 Saat 14:15 |
Merhabalar Kadir hocam. Oğlum 10buçuk aylık şuan . En son 7 buçuk aylıkken emme halindeyken vücudu 5-6 sn titremişti ve ben seslenince durmuştu. Tam geçti zannediyordum ki dün ve bugün yine titredi bu sefer sadece kafası titredi. Ben sarsınca hemen durdu. Hatta güldürdüm onu hemen güldü. aşırı ama aşırı hareketli bir bebek özellikle son günlerde hareket çok fazla ve sürekli ağlıyor birkaç gündür. Atak haftasındadır diye zannediyorum. Sizce bu durum normal mi? sadece uykuya geçişte ve memede oluyor. Gelişimi ayına göre çok iyi. Neredeyse yürüyecek . Çok çevik ve dikkatli bir bebek. Şu anda ne yapmam gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir şey yapmayın, takip edin.
Tekrarlarsa videosunu gönderin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|