|
Uykuda kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Tem 2023 Saat 00:30 |
Hocam biri 5 yaşında biri 23 aylık iki kardeş uykuda 10ar dakika arayla fışkırır gibi kustular.Akşam yemekleri olduğu gibi çıktı ikisindede.
|
|
![]() |
|
Emy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 454 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
00:15 te kusmaya başladılar. Sabaha kadar yarım saatte bir kustular . İkisine birden ne oldu anlamadım?
Artık mideleri boş. Sadece öğürüyorlar. Dikkatimi çeken birşey var. İkiside su gibi terli.
Düzenleyen Emy - 22 Tem 2023 Saat 09:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yedikleri bir şeyden mikrop kapmışlar SAKIN ilaç/antibiyotik vermeyin, arkadan ishal gelecek.
|
|
![]() |
|
Köy yerindeyiz. Kedilerin, köpeklerin içtiği beklemiş suya ellerini sokabiliyorlar. Bu da sebep olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Köpeklerden olmaz da, su zaten bir şekilde kirlenmiş olabilir.
|
|
![]() |
|
Az önce internette haber okurken gördüm. Enfekte sivrisinek dang virüsü bulaştırıyormuş. Belirtileri arasında şiddetli kusma, kanama (çocuklarda burun kanaması oldu.), halsizlik ,karın ağrısı vardı.
Benimde bugün dişetim durduk yere üç kere kanadı.kendimi yorgu un hissediyorum. Nefes alırken daha fazla nefes alma ihtiyacı oluyor. Bağırsaklarım gurul gurul. Keza çocuklarda öyle.
Acaba olabilir mi diye düşünmedim değil? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evet, Dengue virüsü; sivri sineklerden bulaşır. Sulardan DEĞİL. Mısır'da, Nil nehri kenarındamı dolaştınız?
Türkiye'de henüz Aedes aegypti sineği gören olmadı!
|
|
![]() |
|
Görseline baktım. Bu sinekten Trabzonda fazlasıyla var. Gündüz bile ısırıyorlar. Isırdıkları yer normal sinekten kat kat fazla şişip kızarıyor. Ayrıca ısırırken can yakıyor. Sinek rahatça görülür.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|