|
Uyuz- ivermectin tablet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kmly ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 May 2021 Saat 21:37 |
Hocam merhaba,
Geçen sene yazdıgınız ivermectin tablet ile alakalı bir sorum olacak. Bir arkadasım uyuz oldu. Geçen gün ivermectin tableti aldigini söyledi. Ama vucudunda halen onceki gibi şikayetlerinin olduğunu söylüyor. Ivermectin tablet kaç saat sonra vucüda etki ediyor? İlaç kullanımı sonrası temizlik,losyon kullanımı ile aynı mi? Eğer aynıysa kaç gün devam edilmesi gerekiyor? Yardımlarınız için teşekkürler hocam. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi usul ile olsun, uyuz tedavisinden sonra, deri icindeki olmus uyuz bocekleri, yumurtlari, ve kalintilari,
bir muddet daha allerjik kasintilar yaparlar. BU kasintilar icin, kasinan bolgelere gunde:2x1 Betnovate merhem surun.
|
|
![]() |
|
Kmly ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mar 2020 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam,
Arkadaşıma betnovate merhemi söyledim. Peki 2. Dozu kullanması gerekiyor mu? Kullanırsa 14 gun sonra mı kullanacak? 14 gün boyunca kıyafet ve yatak temizliğine hergün devam mı edecek? Ona bir hafta sonra 2. Dozu al demişler. Bende sizin yazdığınızı söyledim. Ondan dolayı sormak durumda kaldım hocam. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 hafta boyunca, AYNI camasirlar ve carsaflarla yatsin. 1 hafta sonra gene Kwell veya benzerini kullansin.
Temiz camasir ve carsaflari kullansin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|