|
uyuz olabilir mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2020 Saat 21:47 |
Hocam merhabalar Oğlum 4 yasında 3 gün önce sol elinin üstünde bir kaşıntı başladı. İlk basta
cok önemsemdim. Bir gün önce çok sekerli seyler yemişti ona bağladım. Ertesi gün
kasıntı koluna bacaklarına yayılınca yarım ölçel zyrect surup verdim. Kasıntı falan
kalmadı. Ama elinin üzerindeki belirtiler gitmedi. Sanki ilacın etkisi ortadan
kalkınca kaşınmaya devam ediyor. Geceleri sıkıntısız uyuyor. Gün içinde de çok
kasıntısı yok. Acaba zyrect surup yüzünden mi belirti gstermiyor. 3 gün sonunda bacaklarda g enital bölge arlarında kolunun
kenarlarında kızarıklar devam ediyor.bu aksam yine surubu verdim. Sizce uyuz olmuş
olabir mi? 50 gündür evden dışarı çıkmadı. Acaba evdeki akarlar böyle birsey yapmış
olabilir mi? Fotoğrafları sizle paylaşıyorum. Banyo sonrası çektim. Umzrım belli olur Düzenleyen eliferdemli - 09 May 2020 Saat 23:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyuz degil, asiri sicaktan, "isilik" olmus. serin tutun, her gun banyo yapsin.
|
|
![]() |
|
eliferdemli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Hocam bugün de güzelce banyo yaptırdım.4 gündür içtiği icin Zyrectşurubu kestim. Sadece sol elinin üzeri kaşınıyor. bende stilix diye bir krem vardı onu sadece elinin üstüne sürdüm.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118404 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Takip edin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eliferdemli
Kıymetli hocam.
Dediklerinizi tekrar uygulamaya devam ettim. Düzenli yıkıyorum ve serin kıyafetler giydirdiriyorum. Çok şükür kaşıntı kızarıklık gitti. Çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|