|
Uyuz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eki 2020 Saat 18:09 |
Hocam öncelikle hosgeldiniz. Kızımın kuzeninde uyuz varmisti ve benim kızıma da geçti 4 yaşında hemen eczaneden mentol aldık daha ilk günler hemen sürdük iki gün kaşınmaya devam etti. Şu an kısmen rahatız 5 gün oldu kremi süreli..aile hekimimiz dirençli uyuz salgını var cildieye gidin dedi şu an biz de kasinma baya azaldi tekrar çıkarsa ne kullanalım? Hocam 2.sorum ise benimbacaklarima çok kramp giriyor doktora gittim doktor damarların çok iyi durumda dedi bacagimdakiler için. Ama neden hala çok.kramp giriyor çok aşırı termiyorum bu terleme acaba vücudumda ki tuzu attığı için bu kadar fazla kramp giriyorl
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118431 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Mentol etkisi kesin degil. Magazin bilgisi. Siz Kwell losyon veya sampuan kullanin.
Bu konuyu eski maillerden iyi okuyun. 2- Kolesterol ilaci alanlarda cok sik bacak kramplari olur. Gunde bir tane, Magnesium tableti alin. Tuz aliminiza dikkat edin. Diuretikli tansiyon ilaci filan aliyorsaniz, onlar da tuz eksikligi yaparlar.
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 23 sene evvel bende uyuz geçirdim ne kullandıysak geçmemişti en son kim tavsiye etti bilemiyorum qma ozamanlar annem beni kükürtlü sabunla yıkardı öyle üstesinden gelmiştik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118431 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kukurtlu sabun da olabilir ama Kwell kadar garanti degil.
|
|
![]() |
|
Seymaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 151 |
Hocam kükürtlü sabunu 4 yaş kızım da kullanabilirmiyim? Hocam bide metril bize iyi gelmedi tekrar kaşınmaya basladik yarın kwell losyon ve kükürt sabunu alicam sorum şu ki kızımın başı da kaşınıyor başında da uyuz olabilir mi başına ne kullanmaliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyuz: boyundan yukarisini ve iki kurek kemigi arasini TUTMAZ...
Kukurtlu sabun; her yasta kullanilabilir.
|
|
![]() |
|
Hocam sabah kwell losyon surdum kızıma az öncede kükürtlü sabunla bı 5-10 dakika köpüklü beklettim banyo sonrası da zeytin yağı surdum kızımın cildi kuru olduğu için daha çok kurutmasin diye sürdüm hocam bu yaptıklarım doğru mu doğruysa kaç günde bir yapmaliyim kükürtlü sabunla 2 gün üst üste yikicam losyonu kaç gün sonra surmeliyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ilacin icini OKUYUN ve ona gore uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|