|
Uzun suren bogaz agrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2023 Saat 18:02 |
Hocam merhaba,
Esimin size bir sorusu olacak. Ben 35 yasinda bir erkeğim. Normal boy ve kilodayim. Sigara kullaniyorum. Alkol sosyal iciciyim. Tanisi konmus bilinen bir rahatsizligim yok. Boğazımın başlangıç kısmının iki tarafında yutkunurken batma var. 2 şubattan itibaren antibiyotik kullanıyorum geçmedi. Göğüs kısmında boynumun hemen altında da hafif bir ağrı hissi var. Gece yattığımda öksürük başlıyor. Geniz akıntısı çok sık olmasada oluyor. 2 kuru toplam 20 adet antibiyotik aldım geçmedi. Boğaz , burun , kulakta enfeksiyon olduğunu söylediler. Grip ilaçları verdiler. Penisilin iğne bile yaptılar ancak geçmiyor.Bu bahsettigim sıkıntılar beni cok rahatszi ediyor. Antibiyotik, bogaz spreyi, vitamin, nurofen duzenli kullandim. Suan ne yapmamiz gerekir, fikrinizi rica ederim. Cok teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Isterseniz, 2000 tane antibiyotik alin GECMEZ!
Sakin bi daha da Turk doktor mentalitesi ile antibiyotik kullanmayin. Yuzbin kere anlattim! Antibiyotik gereken durumda; Ates + Agizda pis koku + Dili kaplayan Pas tabakasi olur. Bunlardan teki bile olmadiginda, SAKIN antibiyotik kullanmayin. Viral enfeksiyon geciriyorsunuz. HICBIR ilac gerekmez. Hele Penisilin ignesi veren, en SALAK olani!!! Tantum Verde Sprey kullandiniz mi? Kullandiniz ve gecmedi ise, bir KBB doktoru gorsun.
|
|
![]() |
|
Jasmined ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eki 2018 Konum: Antakya Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kullanmadim. Hemen eczaneden alıyorum.
Kac gün kullandiktan sonra KBB gitmeliyim. Ilaci verende KBB doktoruydu bu arada.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Desenize: "Tuz kokmus!"
Spreyi kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Benim kesik kesik öksürüğüm başladı. Gece asla uyutmuyor. Grip icin soylediklerinizi uyguluyorum. Ama 25 gündür hastayım. Bu bizi korkutuyor. Arkasinda yatan farkli bisey olabilir mi? Bogaz yutak yemek borusu bölgemde yoğun mu bir agri rahatsizlik öksürük sikayetim cok fazla. Kbb icin biraz daha beklemeli miyim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KBB zaten gormus. Onemli bir sey olsa idi soylerdi.
Hasta oldugunuz halde istirahat etmiyorsaniz, hastaliginiz uzun surer.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|