|
Vegaferon |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: VegaferonGönderim Zamanı: 07 Oca 2021 Saat 19:25 |
|
Hocam sağlık ocağı 5. Aydaki aşısı yapildiktan sonra vegaferon diye bir damla verdi günde bir kere 6 damla aç karnına dediler prospektusunde demir eksikligi ve buna bağlı anemide kullanılır yaziyir bebeğimden kan alinmadi tahlil yapılmadı eksikmi degilmi bilmeden verilir mi bu damla.vereyimmi hocam
|
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2021 Saat 19:26 |
|
Sakin ha!! Bu SALAKLIKTAN, bir aralar vazgecmislerdi, gene bir yerlerden rusvet aldilar herhalde!!
Bununla ilgili eski yazilarimi okuyun..
|
|
![]() |
|
ceynrose
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 554 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2021 Saat 17:59 |
|
Hocam.saglik ocağındaki doktora bunu vermeyeceğini soyledim.kizdi bana benden iyimi biliyorsun niye vermeyeceksin dedi cevap veremedim niye vermiycez hocam zararı nedir cevap veremedim bozuldum
|
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2021 Saat 19:52 |
|
O kerize soyleyin, Dr.Kadir Tugcu, ONDAN DAHA IYI BILIR...
1- O salak doktora soyleyin,Dogumdan sonra, Hgb: 15.0-20.0g/dL iken, 5 aylik cocukta Hgb:10.0-13.0g/dL araligina INER.. Sadece; Himalaya tepelerinde havadaki oksijen az oldugundan oralarda dusmez. 2- Serbest Demir, mikroplar icin "buyume hormonu" gibi etki eder.. Bir cocuk (veya eriskin) Demir ilaci alirken atesli bir hastalik gecirirse, cok daha agir hastalik olur. O yuzden, Mikrobiyoloji laboratuvarlarinda, mikrop uretmek icin kullanilan vasatlara KAN ilave edilir. 3- Gereksiz yere verilen demir ilaci dokulara oturarak; "Hemakromatosis" hastaligi yapar. Belliki, tipik bir Turk doktoru! Bilgisi yok, fikri var! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|