Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Vucutta kizariklik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumVucutta kizariklik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özlemfurkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 64
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Vucutta kizariklik
    Gönderim Zamanı: 17 Nis 2015 Saat 21:57
[/IMG]

Hocam bu durum Iki gundur var ilk gun kasintili idi bugun kasinti yok,kreste ormana gitmislerdi.birde ogretmeni kresin sicak oldugunu soyluyor oglum 44 aylik 15 kilo.alerjimi yada sicaktanmi bilemedik ne onerirsiniz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117847
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2015 Saat 22:55
5. Hastalik.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 01:22
Hocam kasintilar arttı hangi losyonu kullanabilirim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 07:09
Banyo yaptirin.. Allerji degil.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özlemfurkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 21:12
hocam cok rahatsiz ettim ama sabahtan beri 5.banyomuz.sadece boyun ve gogus kismi yirtarcasina kasiyor.nemlendirici kullaniyorum kuru gibi cildi.eczaci kalosan losyon vermis.kullanmadim ama nasil rahatlatacam bilemedim.sadece gogus kismi Cok kizarik 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2015 Saat 21:40
"Fenistil jel" surun. Belli bir sayisi yoktur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.