|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2017 Saat 17:19 |
hocam wbc normal aralikta iken crp yuksek birimini bilmiyorum ama 45 mis.. esimden aldim bilgiyi hemen size yaziyorum..
ne yapmaliyiz kizim 2 ay sonra 4 yasini dolduracak |
|
![]() |
|
emirayfer ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 312 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey crp icin 45.17 ref araligi 0.0-6.0 MG/L
WBC 10.97 ref araligi3.98-10.04 yaziyor bir onceki mesajimin ayrintili sekli hocam bu degerlendirmeniz bizim icin cok onemli sabirsizlikla cevabinizi bekliyoruz tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu; Turkiye'de uygulanan en gozde sahtekariklardan biridir.. Turk doktorlarinin hayati sahtekarlik uzerinedir.. Kullanilan CRP; "High Sensitive" yani cok hassas CRP olup, kalbin iskemik (enfarktus gibi) durumlarinda kullanilir. Enfeksiyonlarda, 0.0-6.0 araligi KULLANILMAZ.. Ama ne yaparsinizki orasi Turkiye ve bu namussuz, assagilik doktorlar, isi uzatmak ve kendilerine cikar saglamak icin her turlu pustlugu yaparlar!!! Ayrica: Kullanilan WBC "referans araligi da", Eriskinlere aittir. Cocuklarda, her yas grubunda farkli WBC referans araliklari vardir.. 2-5 yas arasi cocuklarda, WBC referans araligi: 5.5-15.5 arasindadir. Anlayin artik , ne tip doktorlarla karsi karsiya oldugunuzu.... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
wbc degerini onemsemedim sizin yazinizdaki deger aklimdaydi zaten de crp kafami karistirmisti cok tesekkur ederim
peki hocam aslinda simdiye kdr ates dusurucu bile kullanmadigim yavruma parol verdiler serum ile :(( dr a bile goturmezdim de cocuk gun boyu kendinden gecmis yari baygin olunca gittik iste antibiyotik verdirmedim tabi sonuclar belli olsun oyle dedim yani kisacasi parol ve normal tuzlu su serumu ile cocugun suan atesi yok fakat halsizlik ve sersemlik devam ediyor sonraki asama ne olacak atesi ortadan kaldirilinca mikrop iceride daha buyuk tahribat mi yapmaya hazirlaniyor bilgi verebilirseniz cok sevinirim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
AMAN HA!!!! TUrk doktorlari, Parol ampul kullanmasini bilmezler... 1 ampul Parol 1000mg Parasetamol ihtiva eder.. Turk doktorlari; bu ampulun 100mg oldugunu zanneder ve o sekilde verirler. Sizin cocugunuza, 8 saat ara ile en fazla: 1/4 ampul(250mg eder) kullanilabilir. Bunun ustundeki dozlar cocuklarda Karaciger harabiyeti yaparlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
hocam serum seklinde idi verilen bakmadim malesef gramina
cok kisa surdu kucuk bir torbaydi sonrasinda da bir serum tuzlu su hani burunlar icin kullandigimizdan verdiler.. ciktik hastaneden evdeyiz ardindan hicbirsey vermedim bal limon burun acmak ilik bir dus dan baska birsey yapmadim suan atesi yok ama iyiye gidiyor verilenler bunlar hocam karaciger ine birsey olmus mudur bunun icin yapabilecegim birsey var mi tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Halsizligi; asiri dozda verilen Parol yuzunden olabilir. Artik bu saatten sonra da, bir sey yapilmaz. Bir muddet yapilan kan tahlillerinde; AST ve ALT yuksek cikabilir. Bir sey yapmayin, Turkiye'de hastanelerden uzak durun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirayfer
hastaneyi arayip sordum hocam 250mg mis
agir bir grip sanirim halsiz ve arada ates oluyor ama 38 i gecmiyor bu hal ne kadar devam ederse nasil bir yol izlemeliyim 4 gece 5 gun oldu ama iyiye gidiyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|