|
WBC yüksekliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mstfmmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2024 Saat 16:00 |
Merhaba doktor bey dün oğlumu hapşuruk ve hafif ateş ile doktora götürdüm (13aylık) kan tahlili yapıldı WBC 13 çıktı 2 ay önce de aynı çıkmış doktor hemotoloji bölümüne götürmem gerektiriğini söyledi . Ama ben size danışmadan birşey yapmak istemedim Türkiye'deki araştırma hastaneleri bebekleri resmen denek gibi kullanıyorlar sürekli kan alınıyor. Birde benim aklıma takılan çocuk hasta olduğu için doktora götürüyoruz ve hasta olunca WBC yükselir zaten . E iki ay önce de hasta olmuşki götürdüm ama yinede anlatamadım derdimi. Tahlil sonuçlarını buraya bırakıyorum ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O doktor, bildigin salagin teki!!! Daha cocuklardaki WBC degerlerinden haberi YOK!
13 aylik bir cocukta, WBC: 6.0-17.0 araligindadir! Siz bu salaklarin lafi ile is yapiyor ve ilaclar veriyorsaniz, vay halinize! Genellikle bu gibi doktorlar ile pust laboratuvarlar ortaklasa calisirlar! - Doktor anlasmali oldugu laboratuvara haybeden hasta gonderir. - Laboratuvarda bu iyilige karsilik olarak; cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin Referans Araliklari" yazarak doktora, "geri-pasi" gonderir. - Doktor da, bu sonuclari bahane gosterip, Allah ne verdi ise, hasta ailesine DAYAR! - Aile cok vidi-vidi ederse de, hemen Hematoloji'ye postalar! Merak etmeyin, sakin Hematolojiye filan da gitmeyin, cocukta bir kan hastaligi filan YOK! Sizi dolandiracaklar!
|
|
![]() |
|
Mstfmmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim inanın çok sorgulayan bir anneyim. Ben doktora dedimki doktor bey WBC değeri virütik durumlarda yükselir zaten e bende hep hastayken getiriyorum yüksek olması normal değilmi dedim. Yüzüme bakmadan elime kağıtları verdi tek kelime etmedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118949 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Virutik durumlarda DUSER! Bakteriel hastaliklarda yukselir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|