|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fzktu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2016 Saat 02:14 |
merhaba hocam,
Oglum 21 aylik 12 kilo ve 85cm boyunda. hergun 5 damla dvit veriyorum ve tum yaz disardaydik buna ragmen x bacak var sanirim degerlendirirseniz sevinirim.ayrica hocam cok kilolu olmamasina ragmen cok gobegi var bu sut gobegi midir. tesekkurler..
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Evet, var..... Hemen 1 ampul Dvit3 icirin.. 3 ay sonra bir resim daha gonderin.
|
|
![]() |
|
fzktu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam,
Ogluma eylulde 1 ampul dvit3 icirdim simdi tekrar resimlerini gonderiyorum.bana degisme yok gibi geliyor..kontrole gittigimizde doktora x bacak oldugunu soyledim kaburgalarinada bakti sislik var dedi kalsiyum fosfor alp ve hemogram istedi ama yaptirmadim..degerlendiritseniz sevinirim.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O testlere bos verin.. Bu cins doktorlar, tahlil olmadan tuvalete bile gidemezler..
Cocugunuz biraz "Tombis"!! Bu sebeple, bacaklarin ustune binen yukde fazla oldugundan, duzelmesi 1-2 sene alacak. Bu ay 1 tane, Ocak ayinda 1 tane daha ve Nisan ayinda bir tane daha icirin. Mayis sonu gibi tekrar resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() merhaba hocam,
dediginiz gibi aralik,ocak ve nisanda 1 er ampul dvit3 icirdim ve fotograflarini gonderiyorum degerlendirir misiniz... ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Azalsa bile, gene var....
Bu yazi boyle gecirsin, mumkun oldugu kadar cok gunese ciksin... Ekim ayinda tekrar bakalim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|