Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yakınım için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yakınım için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cngzla Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cngzla Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yakınım için
    Gönderim Zamanı: 22 Oca 2022 Saat 11:56
Değerli hocam merhaba,
Nasılsınız,
Yeğenim 08.08.2020 trh 38+2 3150 gram doğum kilosu, şu an 13 kilo halen anne sütü alıyor. Dünden bu yana hafif ateşli ve hırıltılı hızlı nefes alışı var huzursuz. Doktor aynen şunları söylemiş
Ciğerler balgam dolmuş, kendi başına çıkaramaz. Antibiyotik başlıcaz. İnfluenza testi de verilmiş pozitif gelirse ilave onların ilaçlarıda verecekmiş. Ben sizin önerilerinizi ilettim bana göre grip geçiriyor dedim ama telaşlı onlar sizin yorumunuzu da iletmek istiyorum. Saygılarımla
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2022 Saat 18:48
Tipik Turk doktoru... 
Sahtekarlik genlerine islemis. Asla Grip teshis etmezler..Cunku, Grip derlerse, kendilerine fazladan "ekmek" 
cikmaz.
Sakin bu ahlaksiz dolandiricilara inanmayin. 
Yazilarimi iyi okuyun. Zira bu sahtekarlarin yok olacaklari veya utanip, vaz gececekleri yok. Sirf sahtekarlik
yapabilmek icin, sahtekarligin seklini degistiriyorlar.
Son 2 seneye kadar HER oksurene; Astim derlerken, simdi (dilleri bir yere girdigi icin) astim diyemiyorlar,
ama gene israrla Astim ilaclarini veriyorlar. Zira bu ilac firmasi bu sahtekarlara cok muhtesem "guzellikler"
 yapiyor. VE, butun bu ilac+guzellik masrafalari da sizden cikiyor! 
Sakin bu doktorlari adam yerine koymayin, sahtekarliklarini yuzlerine vurun. Belki utanip vazgecen olabilir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.