Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yaramazlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuyaramazlar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Konu: yaramazlar
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2011 Saat 13:18
böyle bir konu açmıştım iki sene önce çok eğlenceli yaramazlıklarını anlatmıştık çocuklarımızın şimdi bir çoğu büyüdü yaramazlık yapmaz oldular yeni anneler çocuklarımızın yaramazlıklarını yazalım mı ne kadar kızsak da sonra hatırlayınca gülmeden duramıyoruz
betül artık pek yaramazlık yapmıyor ama kırıp dökme huyu hala geçmedi ya hergün gördüğü evi neden hergün karıştırır döker bir türlü anlayamıyorum
oğlum da dört aylık oldu önceleri sessiz sedasız yatıp uyuyordu ama çok gözü açık oldu
sabah beşiğinde kızıyor ah ıh diye sinirleniyor kendi kendine ne yapıyor diye baktım
beşiğin parmaklığından sıkıca tutmuş poposunu filan kaldırmaya çalışıyor kafasını kaldırmaya çalışıyor haliyle yapamayınca da kızıyordu
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:20
kaç gecedir uyuyamıyoruz yeni modamız gece 3-4 gibi ağlayarak uyanıyor ama nasıl ağlama sanırsın etini koparıyorlar ne yaparsan yap susmuyor illa ki pencerenin kenarında oturup dışarıyı izleyecek
pencerenin kenarına oturtuyorum ellerini bacaklarının üzerine koyuyor gecenin karanlığında ne anlıyorsa dışarıyı seyrediyor ve öylece sabahlıyoruz sabah olunca uykuya dalıyor betüş uyanmasa bırakacağım ağlasın ama kuzuma kıyamıyorum o uyusun diye öyle sabahı ediyoruz
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:34
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

kaç gecedir uyuyamıyoruz yeni modamız gece 3-4 gibi ağlayarak uyanıyor ama nasıl ağlama sanırsın etini koparıyorlar ne yaparsan yap susmuyor illa ki pencerenin kenarında oturup dışarıyı izleyecek
pencerenin kenarına oturtuyorum ellerini bacaklarının üzerine koyuyor gecenin karanlığında ne anlıyorsa dışarıyı seyrediyor ve öylece sabahlıyoruz sabah olunca uykuya dalıyor betüş uyanmasa bırakacağım ağlasın ama kuzuma kıyamıyorum o uyusun diye öyle sabahı ediyoruz

bunu okurken kendimi gördüm sanki,bende senin gibi kizim uyanmasin diye saatlerce kucagimda gezdirirdim,esimde gececi calisiyodu
yani al birazda sen gezdir diyecek kimsem yoktu..offfff düsünüyorumda aman allahim
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 892
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:40
kizim yürümeye basladiktan sonra cok beter oldu halende öyle
tasinali bir sene oluyo,oturdugumuz yerdede cok türk var..disari ciktigimizda hic rahat durmuyodu cocuklari dövüyo hep sikayet hep sikayet kendinden büyükleride dövüyodu 6-7 yasindakileri..gelip bana sikayet ediyolar teyze kizin bizi dövüyo diye 1-2 kere kizdim baktim dinlemiyo bende onlara sizde onun eline vurun diyodum anlasin diye ama nafile...bu sene o kadar dövme huyu yok ama cok yaramaz bütün gün anam agliyo valla
pamuk kizim 02.07.2007
kücük tosbam 26.11.2008
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:49
ayy obur çocugu uyandirma i$i çok vahim bi durum , hatta içler acisii Tongue
ben e$ime satiom, oda geç gelio i$ten ama degil iki çocuk , 10 çocuk uyanacak olsa ba$imi kaldiramiom yorgunlukdan:(
saolsun idare edio oda

bugun misafirlikte yogurt yediriodum
ya$iti bi kiz la yogurduna bebegin saçlarini sokdu, oteki kizda bebegin elbisesiyle saçlarini temizledi
ay dur diyene kadar hallettiler bende bakakaldim
bebekde ev sahibinin kizinindi yazik oda uyyodu :s

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 23:50
dovme kirma dokme huyu yokda
ba$ka çocuklarla biraraya gelince yeniden doguyo sanki benim kiz LOL
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2011 Saat 00:14
bakalım benmkı nası olcakBig smileLOL

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2011 Saat 00:05
daha en az bir iki sene daha çekeceğiz o zaman bu durumu büyük uyanmasın diye küçüğün elinde oyuncak neyse canları sağolsun da bizimki emeklemeye başladı ya daha altı aylık hiç zaptedilmiyor her yere her şeye saldırıyor ulaşamayınca sinirlenip bağırıyor ben yanından ayrılınca kıyametleri koparıyor çok çekeceğim var gibi geliyor hayırlısı bakalım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.