|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 13:59 |
Hocam merhaba, oğlum 6 aylikken ek gidaya başladıktan kisa bir sure sonra her şeyi yemeye baslamisti ve 1 yasina kadar hic yemek ayirt etmeden her şeyi yiyordu.. Et, köfte, kuruyemiş, sebze yemekleri ve çiğneme problemi de yoktu.. Hicbir zaman püre yapmadim ve sadece gerektiğinde biraz kucultuyorsum yediklerini.. Ancak su an 2 yasinda ve sadece sabahlari rendelenmiş domatese yumurta kirsigim meneni, çorba ve yoğurtlu erişte yiyor. Ancak corbanin içinde koyma gibi agzina pütürlü gelen bir şey olursa onu da yeniyor.. Yoğurdu çok seviyor ve sürekliyyoğurt yemek istiyor.. ayrıca mercimek, pirinç gibi bakliyatlari çiğ yemek istiyor sürekli.. Diğer hicbir yiyeceğin yüzüne bile bakmiyor.. Bu konuda bana on erebileceğini bir şey varsa çok sevinirim.. Sevgiler.. Bu arada oğlumun kilosu 13.8.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 kg FAZLASi var, birak ne hali varsa oyle davransin. Siz sadece; gunluk 600ml ve ustu sut/sutlu gidayi garantiye alin, gerisi onemli degil...
|
|
![]() |
|
nurkiz ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam tesekkur ederim cvbnz icin.. ben de israr etmiyorum ama cigneme problemi kendiliginden cozulur mu daha sonra..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117306 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabii cozulecek... Dunya'da bir tek Turk doktorlari, cocuklara "cignemeyi" ogretmeye kalkarlar...
|
|
![]() |
|
Hocam.. Oğlum su an sadece yoğurt yiyor ve sut içiyor.. 2 yasini doldurdu ve normal yiyeceklere hic bakmiyor bile.. İleriki yaslarinda zorluk yaşamasından korkuyorum.. Etrafimda çocuğu ilkokula giden ve hala normal yemek ywmede silinti yasayanlari duyuyorum.. Okul öncesi eğitimde sorun yaşamaktan korkuyorum..
|
|
![]() |
|
Hocam bir de bu yediği yoğurt ve sut muhtemelen çok tok tutmuyor çünkü acikiyor ve axikinca da her şeye ağlamaya basliyor..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cigneme yasi ve yemeklere alisma, SAHSI BECERI dir... Doktor veya anne durtuslemesi ile olusmaz!!!
Zamanla alisacak. |
|
![]() |
|
Hocam, oğlum yogurdu da birakti sadece sut içiyor.. Gün içinde içtiği sut 1 litreyi buluyor nerdeyse.. Böyle devam edeyim mi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|