Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeme problemi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyeme problemi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 173
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yeme problemi
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 13:59
Hocam merhaba, oğlum 6 aylikken ek gidaya başladıktan kisa bir sure sonra her şeyi yemeye baslamisti ve 1 yasina kadar hic yemek ayirt etmeden her şeyi yiyordu.. Et, köfte, kuruyemiş, sebze yemekleri ve çiğneme problemi de yoktu.. Hicbir zaman püre yapmadim ve sadece gerektiğinde biraz kucultuyorsum yediklerini.. Ancak su an 2 yasinda ve sadece sabahlari rendelenmiş domatese yumurta kirsigim meneni, çorba ve yoğurtlu erişte yiyor. Ancak corbanin içinde koyma gibi agzina pütürlü gelen bir şey olursa onu da yeniyor.. Yoğurdu çok seviyor ve sürekliyyoğurt yemek istiyor.. ayrıca mercimek, pirinç gibi bakliyatlari çiğ yemek istiyor sürekli.. Diğer hicbir yiyeceğin yüzüne bile bakmiyor.. Bu konuda bana on erebileceğini bir şey varsa çok sevinirim.. Sevgiler.. Bu arada oğlumun kilosu 13.8. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117306
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 20:13
1.4 kg FAZLASi var, birak ne hali varsa oyle davransin. Siz sadece; gunluk 600ml ve ustu sut/sutlu gidayi garantiye alin, gerisi onemli degil...
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2014 Saat 22:53
Tamam hocam tesekkur ederim cvbnz icin.. ben de israr etmiyorum ama cigneme problemi kendiliginden cozulur mu daha sonra..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2014 Saat 05:26
Tabii cozulecek... Dunya'da bir tek Turk doktorlari, cocuklara "cignemeyi" ogretmeye kalkarlar...
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 12:31
Hocam.. Oğlum su an sadece yoğurt yiyor ve sut içiyor.. 2 yasini doldurdu ve normal yiyeceklere hic bakmiyor bile.. İleriki yaslarinda zorluk yaşamasından korkuyorum.. Etrafimda çocuğu ilkokula giden ve hala normal yemek ywmede silinti yasayanlari duyuyorum.. Okul öncesi eğitimde sorun yaşamaktan korkuyorum..
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 13:33
Hocam bir de bu yediği yoğurt ve sut muhtemelen çok tok tutmuyor çünkü acikiyor ve axikinca da her şeye ağlamaya basliyor.. 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2014 Saat 20:49
Cigneme yasi ve yemeklere alisma, SAHSI BECERI dir... Doktor veya anne durtuslemesi ile olusmaz!!!
Zamanla alisacak.
Yukarı Dön
nurkiz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nurkiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2014 Saat 11:39
Hocam, oğlum yogurdu da birakti sadece sut içiyor.. Gün içinde içtiği sut 1 litreyi buluyor nerdeyse.. Böyle devam edeyim mi.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.