|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cansuogun ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cansuogun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2014 Saat 19:05 |
Hocam merhaba,7.5 aylık oğlum 7.460 gr boy 70 cm baş çevresi 43 cm...doğum kilosu 3 ve ben hiçbir şey yediremiyorum, emzirmeye devam ediyorum. düşük kilo alımından dolayı 5. ay ek gıdaya geçmek durumunda kaldım ay ay kilo alımı
1. ay 3855 gr 2. ay 4960 gr 3. ay 5735 gr 4. ay 6415 gr 5. ay 6765 gr 6. ay 7090 gr 7. ay 7290 gr çok hareketli bir bebek emekliyor koltuklara tutup ayağa kalkıyor.Yemek yememesini ve kilo alımını kafaya çok takıyorum her doktor farklı şey söylüyor son olarak bana verilen doktor menüsü sabah 8 kahvaltı 10.30 meyve 13 çorba sebze 16 yoğurt akşam muhallebi her öğün arasında bebek istediğinde emzirme ancak emzirme dışında ve meyve dışında başka hiçbir şey yediremiyorum 21.30 civarında uyuyor sabaha kadar 5 kere emmek için uyanıyor hergün kaka yapıyor kakası normal.Bana yardımcı olabilir misiniz.Teşekkür ediyorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2cm boy fazlasi var. 800gram eksigi var.
Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun. Sebze corbalarini; Amerikali anneler gibi, yemek pisirmesini bilmeyen annelere anlatirim. Bilenler; Acisiz tarhana, Suzme mercimek ve Yayla corbasi ile baslar. Su yerine, sut verin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|