Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yeme sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyeme sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansuogun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cansuogun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yeme sorunu
    Gönderim Zamanı: 24 Eyl 2014 Saat 19:05
Hocam merhaba,7.5 aylık oğlum 7.460 gr boy 70 cm baş çevresi 43 cm...doğum kilosu 3 ve ben hiçbir şey yediremiyorum, emzirmeye devam ediyorum. düşük kilo alımından dolayı 5. ay ek gıdaya geçmek durumunda kaldım ay ay kilo alımı

1. ay 3855 gr
2. ay 4960 gr
3. ay 5735 gr
4. ay 6415 gr
5. ay 6765 gr
6. ay 7090 gr
7. ay 7290 gr
çok hareketli bir bebek emekliyor koltuklara tutup ayağa kalkıyor.Yemek yememesini ve kilo alımını kafaya çok takıyorum her doktor farklı şey söylüyor son olarak bana verilen doktor menüsü sabah 8 kahvaltı 10.30 meyve 13 çorba sebze 16 yoğurt akşam muhallebi her öğün arasında bebek istediğinde emzirme ancak emzirme dışında ve meyve dışında başka hiçbir şey yediremiyorum 21.30 civarında uyuyor sabaha kadar 5 kere emmek için uyanıyor hergün kaka yapıyor kakası normal.Bana yardımcı olabilir misiniz.Teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118634
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 05:48
2cm boy fazlasi var. 800gram eksigi var.
Beslenme ile ilgili yazilarimi okuyun.
Sebze corbalarini; Amerikali anneler gibi, yemek pisirmesini bilmeyen annelere anlatirim. Bilenler; Acisiz tarhana, Suzme mercimek ve Yayla corbasi ile baslar. Su yerine, sut verin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.