Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yemek sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyemek sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: yemek sorunu
    Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 20:39
Hocam iyi gunler benim 26 aylik bi oglum var yemek diye bi olay yok hayatimizda sadece sut muz zeytin baska hicbirsey yemiyor benim tek korkum et yemedigi icin kansızlık baslar mi ama etrafimdaki herkes kotu anne oldugumu oglumu vitaminsiz biraktigimi soyluyorlar zayif ama boyu cok iyi kendinden buyuklerle yanyana geldiginde oglum uzun boylu hocam bende cevremden bunaldim yere yatirip zorla yemek yediremem yemek istemiyor hata nerde anlamadim sut verme sut istqhi keser diyolar ama gunde 2 litre bitiyo bi de gecesi var ben ne yapmalıyım Kadir bey boyle devam etmesi zararli mi cunku ne yaparsam ywpiyim sut oncelikli geliyor oglum icin beni cok kınıyorlar bu yuzden cevabinizi bekliyorum hocam simdiden tesekkurler
ömer
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2015 Saat 23:33
Merak etmeyin, sizin oglunuz, size laf edenlerin cocuklarina; "5 basacak"!!!!
Arada bir kahvaltida filan; Sucuk, pastirma gibi farkli proteinlerden verin.
Yukarı Dön
spancm Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 338
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı spancm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2015 Saat 03:12
Ozur dileyerek araya giriyorum hocam benim 4.5 yasindaki ikiz ogullarimin da halen sebze yememe sorunu var (dogum kilolari 35 haftalik daghan : 2550 gr,batuhan : 2450 gr ) simdi daghan :108 cm 20.5 kilo , batuhan : 107 cm 18.3 kilo..hocam gecen sene de ayni sorunu yazmistim size..uzerinden bir yil gecti halen sebze yemegini agizlarina almiyorlar..yeminle daha patlican kabagin tadini bilmiyorlar..pilav makarna kofte patates her turlu kahvaltilik yogurt meyve tavuk balik corbalar hepsi tamam sebze yok hayatimizda mecburen corbalarini yapiyorum ben de..nasil alistirabilirim hocam sebze yemeklerine ?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2015 Saat 18:45
Yeterli et yiyen cocuklarin; Lahana, Patlican yemelerine gerek yoktur.. Salata ve/veya Meyva'da ayni isi gorur. Zamanla alisacak.. Pek cok erkek, ancak evlendikten sonra, bazi sebzelere alismistir.
Yukarı Dön
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2015 Saat 23:07
Hocam iyi gunler yeni baslik acmak istemedim burdan yazdim tekrar hocam oglum gece cok sık uyaniyor gunduz sutu de azaltti yedigi zeytin muz vardi onlari da yemiyor artik ama gece surekli sute uyaniyor ve asiri agliyor acaba acliktan midir bi de dudak icleri yara oldu hatta bugun kanadı kipkirmizi sutle kendimi avutuyodum ama onu da azaltinca cok uzuluyorum artik Kadir bey bunun icin bi cozum var midir dudaklari neden olabilir hala emzik kullaniyor takinti yaptigi bir biberon ucu bar kaucuk kocaman oldu ama birakmiyor ben de artık cok yorgun düştüm gece uykusu hic yok gozu kapalı agliyo sürekli mizirdaniyor cevabiniz cok degerli benim icin simdiden Teşekkürler

ömer
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2015 Saat 06:52
5 gun; gunde:2xyarim olcek, Sipraktin surup verin, 6. gun;sonucu konusalim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.