|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nazlipek
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: yemek sorunuGönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 12:54 |
|
Merhaba Kadir Hocam,
Bir yaşına yeni girmiş bir kızım var. 8,6gr kilo 74cm boy. 4tane dişimiz var. 4ayda böbrekte kristal çıktı. (mamayı reddettiği için en son karın batınına baktılar) Çok şükür şimdi kristal yok ama her ay düzenli idrarda ca/kreatinine bakıyoruz. Bazı aylar yüksek bazı aylar düşük çıkıyor. Yemek periyodumuz normal insan gibi üç öğün yedirebiliyorduk. Son 1 hftdır önce 2 öğüne sonra 1 ve dünde sadece yarım kase muhallebi (6tatlı kaşığı kadar) dışında ağzına hiçbirşey almadı. Yemediği için kakada yapamıyor. Nezle olduğunda bile enerjisi tavan yapan bebeğim dün cok halsizdi. Dişten diyorum ama bu kadar az hatta yok derecesinde birşey yememesi normal mi? sadece su ile yaşıyor gibi... Hocam yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. çok çok teşekkürler.. Saygılarımla. Nazlı Zubari
|
|
|
nazli
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 18:04 |
|
1- 2 yasina girdi.. 1 yasina dogdugunda girdi.. Veya; 1 yas bitti, 2 yasina giriyor diyeceksiniz.
2- Kristal herkezde, herzaman cikar.. Sizi iyi keklemisler ve onlar icin, "Omur Boyu Aylik Gelir" olmussunuz... Paranizmi cok, nasil yersiniz boyle bayat bir hileyi!!! 3- Etrafinizdaki doktorlar resmen bir Cakal surusu... Bunlardan uzak durun.. Tek kurtulusunuz, benim yazilarimi okumaktir... Yoksa, daha cok US'lar, Idrar Tahlilleri ile sizi caninizdan bezdirirler.. Gecirdigi Grip icin, sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. 600gram eksigi var, gunluk sut miktari, 600ml'nin altinda olmasin. Cok okumaniz lazim, cok!! Zaman cok kotu, sakin Turkiye'deki Cocuk doktorlarina itimad etmeyin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|