|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
hüseyin can ![]() Elmas Üye ![]() ![]() hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5686 |
![]() |
![]() |
|
nurcan ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2404 |
![]() |
2011 in herkese sağlık, mutluluk vee a$k getirmesi dileğiyle
![]() |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2244 |
![]() |
Bu yeni yıl da......bundan sonraki her yeni yılda...
Huzur,mutluluk,sevği,dostluk ve barış içinde yaşamak dileğiyle...... |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
bengisu ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1587 |
![]() |
herkese en başta sağlıklı mutlu ve huzurlu bir yeni yıl diliyorum.. mutlu yıllar
![]() |
|
![]() |
|
Hülya Yıldırım ![]() Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 83 |
![]() |
Sevgili Anne Arkadaşlarım,
Hepimizin 2011'i kutlu olsun, mutlu olsun... Her şey gönlümüzce ve yeni olsun... Kucak dolusu sevgilerimle... Hülya Yıldırım |
|
![]() |
|
peperutka ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 5690 |
![]() |
Mutlu yıllar
|
|
![]() |
|
irme ![]() Elmas Üye ![]() En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz! Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8271 |
![]() |
Biraz geç bir kutlama olacak ama tüm A.O.A. ailesinin ve arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum..
![]() |
|
![]() |
|
hamilemiyim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2010 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() |
Biraz geç bir kutlama olacak ama tüm A.O.A. ailesinin ve arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|