|
Yenidogan kakada kan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SnmRyyn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nis 2023 Saat 02:10 |
Merhaba hocam kizim 25.03.2023 35+2 gunlukken dogdu.3130 gr bas cevresi 35 cm boyu 50 cm anne sutu aliyo 6 gunlukken 2660grmdi bugun 21 gunluk 3190 gr cikti ilk zamanlar kilo kaybi fazla ve sarilik yuzunden epey ugrastirdilar ama cok sukur kurtardik simdiki sorunumuz kakada kan olmasi ama oyle az yada leke seklinde degil kanama gibi hocam kirmizi kan geliyo cok olunca tedirgin olduk bugun acile goturduk doktor muayene etti makatta catlak var dedi kaka tahlili istemiyorum zaten kan cikicak dedi kan tahlili istedi 3 tup kan aldilar sonuclari normal cikti kullandiginiz pisik kremine devam edin dedi bide hematan yazmis buda guzel dedi hocam henuz daha kaka yapmadi yine cok kanamalimi yapcak bilmiyorum ama 2kere bezine az az kaka bulasmisti kan yoktu ama yesildi gercekten makatta catlakmi var yoksa baska biseymi sizin fikrinizi almak istiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar cok yanlisi ve yalani dunya da bir tek Turk cocuk doktorlari yaparlar!!
Bu aptallar: 1- HER bebegin dogduktan sonra 300-400 gram kaybettigini ve 20.gun tekrar dogum kilosuna eristigini bilmezler!! 2- Sarilikli bebeklerde, her gecen gun, tehlikeli "Bilirubin" seviyesinin arttigini bilmezler. Ilk gun: 17 olan tehlikeli sinirin, 2. gun: 23'e, 4.gun:28'e ciktigini bilmezler. 3- Bu aylarda kakada gorulen "kan" mutlaka, ASIRI FAZLA yedirmekten olur.. Ne catlagi!!! Resmen k.c.ndan uydurmus! Hametan filan da gerekmez. Az yedirin, sakin zorlamayin kendiliginden duzelir. Kanamadan evvel, kaka rengi "altin sarisi" renkten, "yesil" renge donerek sizi ikaz etmis olmali!! Ideal beslenmede, kaka rengi "Altin sarisi" olmalidir. "Yeni Dogan Bebek Ozellikleri" makalemi yazarlar kismindan okuyun. Daha isin basindasiniz, cok okumaniz lazim,yoksa Turk cocuk doktorlari sizi iyi kaziklarlar! Siteden takip etmek zor oluyorsa, Kitabimi okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2023 Saat 04:32 |
|
![]() |
|
SnmRyyn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim cevabiniz icin hocam dunden beri daha kanli kaka yapmadi kaka rengi sariya döndu ama buseferde cok sulu ishal gibi yapiyo hocam yaparken agliyo karni agri sanki kivraniyo dediginiz gibi hic zorlamiyorum emzirmek icin bekliyorum kendisi uyanip aglayinca emziriyorum 3saati buluyo geciyo bazende biraz dahami uzatmaliyim emzirme arasini acaba
Buarada ben sizi 2013 den beri taniyorum forumu takip ediyorum 2.kizimi sizin sayenizde doktor yuzu gormeden buyuttum buyutuyorumda dediginiz gibi gunluk gazete okur gibi soru cvplari okuyorum hergun ama busefer acemi anne gibi oldum bian doktorlarada bisey soylenmeyi hemen cocugunuzun hayatiyla korkutuyolar bide simdi yeni moda galiba hocam enjektorle beslenme yaptiriyolar banada dediler ama ben yapmadim emzirme odasinda butun annelerin elinde enjektor var oyle besliyolar bebekleri
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119138 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hala cok yiyor!
Bu salak Turk cocuk doktorlarina ne diye inanniyorsunuz?? Bunlarin hocalari da salakti!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|