|
Yenidogan kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 00:30 |
Merhaba hocam.yaklaşık 18 saat önce bir kızım oldu,3020 gr ve 50 cm. 5-6 kere emdi şimdiye kadar ama sonrasinda ogurerek kusuyor ve kusmuklari hep balgam gibi.ve beni asıl endiselendiren hala Cis yapmadi. İki kere kaka yaptı ama Cis yok. Cis yapmadan da taburcu etmiyorlar ondan korkuyorum. Bi sıkıntı var mıdır hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
KACIN.... Hemen kacin, gerekirse imza verin kacin!! Idrar yollarinda bir problem olsa, cocukta COK YAYGIN ODEMLER OLURDU!! Dogum esnasinda; Amnios sivisi yutmus ve Aspire edilmedigi icin, onlarla beraber yediklerini kusuyor. Allah bilir, duzelmistir bile. Kiz cocuklari erkeklere benzemez. cikan idrar bir noktaya degil, beze daha yaygin bir sekilde dagilir. Inanmiyorsaniz, altindaki bezi TARTIN ve kullanilmamis bir bez ile agirliklarini mukayese edin. |
|
![]() |
|
maydanoz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kızımın bugün 3. Günü, 3020 gr doğdu şu an 2800 gr,günde 4-5 kere kaka yapıyor ama 3 gündür toplam 3-4 kere Cis yaptı. Az önceki kontrolde doktor beslenme takibi açısından yatış önerdi, sizce gereği var mı kötü mü bu tablo? Açıkçası ben kizimdan ayrı kalmak istemiyorum,fikriniz almak istedim.biraz susuz kalmış gibi geldi dedi doktor
|
|
![]() |
|
Emmesinde sorun yok sutum de var ama her emmeden sonra kusuyor, kustugu ve cis sayısı az olduğu için bi gece takip edelim dedi,gereği var mı gerçekten
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117725 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size; KACIN demedimmi??? Hala NE BEKLIYORSUNUZ.. Bu hastane ve doktorlari Belliki tamamen PUSTLUKLA is yapiyor. Sizi boyle palavra bir sebep ile yatirip, dolandiracaklar.. KACIN.. Paraniza, degil bebege acirim.. Korkarim, sirf bir "marifet" yapiliyormus havasina, bebegin basina bir is gelmesin. Bu salaklar, kullandiklari ilaclarin dozlarini bile bilmezler.. Asiri miktarda Serum vererek bile Bebek oldurduler. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Oca 2020 Saat 19:10 |
|
![]() |
|
Bugün çıkardılar hocam çok şükür. Ama cikarmasalardi da sizi dinleyip kacacaktim zaten☺çok teşekkür ederim hocam bizi ferahlattiginiz ve bilgilendirdiginiz için ☺
|
|
![]() |
|
Hocam bir sorum daha var. Artık sağlık bakanlığı göbek dusene kadar herhangi bir şey sürmeyi onermiyormus, dusene kadar hiç ellemeyin dediler. Sizin alkol ya da kolonya önerdiğinizi biliyorum ama bunu da sormak istedim. Bir şey sürmeden olur mu?bir de baticon kullanabilir miyiz alkol yerine
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; Saglik bakanligi'nda dogru durust, bu islerden anlayan kimseler oldugunu mu zannediyorsunuz?? Baslatmayin bana o Saglik Bakanliginin onerisinden!!! Gobek dusmese bile HER GUN YIKANACAK, (gobek dustukten sonra da yikanacak) Dusene kadar da, her alti acildiginda; Kolonya ile nemlendirip, kurutun. Alkol, gobek kordonundaki suyu/nemi cekerek daha cabuk kurumasini saglar. Batticon, eski tenturdiyot benzeridir. Uzun sureli kullanimi, ciltten asiri Iyot emilmesine neden olur, |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|