Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yenidogan kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yenidogan kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 187
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yenidogan kusma
    Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 00:30
Merhaba hocam.yaklaşık 18 saat önce bir kızım oldu,3020 gr ve 50 cm. 5-6 kere emdi şimdiye kadar ama sonrasinda ogurerek kusuyor ve kusmuklari hep balgam gibi.ve beni asıl endiselendiren hala Cis yapmadi. İki kere kaka yaptı ama Cis yok. Cis yapmadan da taburcu etmiyorlar ondan korkuyorum. Bi sıkıntı var mıdır hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117725
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2020 Saat 03:31
KACIN....  Hemen kacin, gerekirse imza verin kacin!! 
Idrar yollarinda bir problem olsa, cocukta COK YAYGIN ODEMLER OLURDU!! 
Dogum esnasinda; Amnios sivisi yutmus ve Aspire edilmedigi icin, onlarla beraber yediklerini kusuyor.
Allah bilir, duzelmistir bile. Kiz cocuklari erkeklere benzemez. cikan idrar bir noktaya degil, beze daha
yaygin bir sekilde dagilir. Inanmiyorsaniz, altindaki bezi TARTIN ve kullanilmamis bir bez ile agirliklarini
mukayese edin. 

Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 10:01
Hocam kızımın bugün 3. Günü, 3020 gr doğdu şu an 2800 gr,günde 4-5 kere kaka yapıyor ama 3 gündür toplam 3-4 kere Cis yaptı. Az önceki kontrolde doktor beslenme takibi açısından yatış önerdi, sizce gereği var mı kötü mü bu tablo? Açıkçası ben kizimdan ayrı kalmak istemiyorum,fikriniz almak istedim.biraz susuz kalmış gibi geldi dedi doktor 
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 10:04
Emmesinde sorun yok sutum  de var ama her emmeden sonra kusuyor, kustugu  ve cis  sayısı az olduğu için bi gece takip edelim dedi,gereği var mı gerçekten 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 19:09
Ben size; KACIN demedimmi??? Hala NE BEKLIYORSUNUZ.. Bu hastane ve doktorlari Belliki tamamen
 PUSTLUKLA is yapiyor.
Sizi boyle palavra bir sebep ile yatirip, dolandiracaklar..
KACIN..  Paraniza, degil bebege acirim.. Korkarim, sirf bir "marifet"  yapiliyormus havasina, bebegin basina bir is
 gelmesin. 
Bu salaklar, kullandiklari ilaclarin dozlarini bile bilmezler.. Asiri miktarda Serum vererek bile Bebek oldurduler. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Oca 2020 Saat 19:10
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 19:39
Bugün çıkardılar hocam çok şükür. Ama cikarmasalardi da sizi dinleyip kacacaktim  zaten☺çok teşekkür ederim hocam bizi ferahlattiginiz ve bilgilendirdiginiz için ☺
Yukarı Dön
maydanoz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı maydanoz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2020 Saat 20:00
Hocam bir sorum daha var. Artık sağlık bakanlığı göbek dusene kadar herhangi bir şey sürmeyi onermiyormus,  dusene kadar hiç ellemeyin dediler. Sizin alkol ya da kolonya önerdiğinizi biliyorum ama bunu da sormak istedim. Bir şey sürmeden olur mu?bir de baticon kullanabilir miyiz alkol yerine
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2020 Saat 02:12
Siz; Saglik bakanligi'nda dogru durust, bu islerden anlayan kimseler oldugunu mu zannediyorsunuz?? 
Baslatmayin bana o Saglik Bakanliginin onerisinden!!! 
Gobek dusmese bile HER GUN YIKANACAK, (gobek dustukten sonra da yikanacak)
Dusene kadar da, her alti acildiginda; Kolonya ile nemlendirip, kurutun.
 Alkol, gobek kordonundaki suyu/nemi cekerek daha cabuk kurumasini saglar.
Batticon, eski tenturdiyot benzeridir. Uzun sureli kullanimi, ciltten asiri Iyot emilmesine neden olur, 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.