|
Yenidoğan pişik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2019 Saat 11:15 |
![]() Hocam merhaba;Oğlum 20 günlük doğdu bir kaç gün sonra poposu pişik oldu .Bezini değiştirdim ondandır diye ama hala bu şekilde.Ne önerirsiniz.Hocam gözüde akıyor sarı şekilde pamukla temizliyorum ama bu seferde diğer gözüne geçti.Hocam bide epey öksüryor .Bayağı rahatsız oluyor öksürrken .Doğdugundan beri burnu tukalıydı sürekli açıyorum .Abisi var yeni doğum yaptıgım sıra ateşliydi bayağı . Ondan geçmiştir diye çok endişelendim .Çünkü sarılmak öpmek istiyor sürekli.Hocam cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.Yeni doğan olduğu için bildiklerimi uygulayamıyorum. 3500 gr dogdu. Anne sütü alıyor sadece |
|
![]() |
|
Ediko ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan 20günlük demek istedim .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118999 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pisik olayi; 10 seneden fazladir nerede ise HER AY, anlatildi.. LUTFEN once okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu farklı gibi geldi o yüzden danıştım size . Resim açılmadı sanırım.Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|